Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Taşburunsporda Olaylar Durulmuyor

06-10-2016 10:25:45 - SPOR
Taşburunsporda Olaylar Durulmuyor

1.Amatör Beyaz grupta mücadele eden Taşburunspor'da neler oluyor.

Hardal Burger Akyazı

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Kuzulukspor ile Kuzuluk sentetik sahada karşı karşı gelen Bordo mavili ekip 5-2 sahadan mağlup ayrılmıştı.Taşburunspor teknik direktörü konusunda olaylar durmuyor. Kulüp başkanı Sami Furuncuoğlu hoca olarak Sinan Sarı ile anlaşma yaptık ilk haftada takımın başında o vardı açıklamalarının ardından Sinan Sarı ise yaptığı açıklamada Ben ilk maçımın ardından tekrar konuştuk ve takımdan ayrıldım. 

 

Sami Furuncuoğlu yaptığı açıklamada " İlk hafta Kuzuluk ile karşı karşıya geldik 5-2 sahadan mağlup ayrıldık. İlk hafta olduğundan dolayı yeni transferlerimizin lisanları yetişmedi. O yüzden hazır değildik ama biz önümüzdeki maçlara bakacağız. Kalecimizin de hazır olmadığından hatalı goller  yiyerek maçı kaybettik. Hocamız Sinan Sarıya bu sezon takımı emanet ettik mezara kadar onunla beraber olmayı hedefliyoruz" açıklamalarını yaptı.

 

Sinan Sarı ise yaptığı açıklamada " İlk hafta Taşburunspor'un başında takıma çıktım daha sonra Sami Başkan ile anlaşamadık ondan şartlarım oldu oda kabul etmedi. O yüzden Taşburun maceram kısa sürdü açıklamalarını yaptı.

Marmara Göz
Taşburunsporda Olaylar Durulmuyor
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden