YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakarya'da olaylı maç!

16-05-2012 10:37:32 - SPOR
Sakarya'da olaylı maç!

Polis, biber gazı sıkarak olayları kontrol altına aldı. Gazdan etkilenen iki kişi ayakta tedavi edildi.

Hardal Burger Akyazı

Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan ve BAL Ligi'nde Sakarya'yı temsil edecek 3. takımın belirleneceği final maçında olaylar çıktı. Karşılaşma 1-1 devam ettiği esnada As Akyazıspor'un 1-2 öne geçmesi ile çılgına dönen Sapancaspor taraftarları tribünde kırdıkları koltukları sahaya attı.
Dakikalarca duraklayan maçta polis taraftarları güçlükle sakinleştirdi. Sapancaspor'un maçın bitimine yakın bulduğu beraberlik golü ile uzatmalara giden maç, yine olaylara sahne oldu.
Maçın berabere devam ettiği esnada bir anda karışan tribünlere polis biber gazı ile müdahale etti. Taraftarlar kırdıkları koltukları sahaya ve polise atarken olaylarda biber gazından etkilenen 2 kişi ayakta tedavi edildi.

Maç esnasında olayların büyümesi üzerine Atatürk Stadyumuna tedbir amaçlı çok sayıda ambulans gönderildi. Tribünlere sıkılan biber gazının ardından maçı takip eden bazı kadın ve çocuklar saha içinde bulunan kapıları kullanarak dışarı çıkarıldı.

Uzatma süresi de berabere biten maçı As Akyazıspor penaltı atışları sonucu kazanarak BAL Ligi'nde Sakarya'yı Adapazarıspor ve Kocaalispor'un ardından temsil edecek 3. takım oldu.

Marmara Göz
Sakarya'da olaylı maç!
Akgün Restoran Çorba
Sakarya'da olaylı maç!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks