Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

PFDK'ya sevk edildik

26-04-2023 11:33:14 - SPOR
PFDK'ya sevk edildik

Sakaryaspor, Boluspor maçında ki çirkin ve kötü tezahüratı, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Özgür Adımlar
Spor Toto 1. Lig'in 34. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Boluspor'la 1-1 berabere kalan Sakaryaspor, karşılaşmanın ardından çirkin ve kötü tezahüratı, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
 
Ayrıca Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın'ın yardımcısı Turgay Sütçüoğlu da sportmenliğie aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
 Sevk yazısı şöyle; "
 
* SAKARYASPOR A.Ş. Kulübü’nün 24.04.2023 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş.-DYOREX BOLUSPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2022-2023 Sezonu TFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 5/9 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,
 
* SAKARYASPOR A.Ş. Kulübü antrenörü TURGAY SÜTCÜOĞLU’nun aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 25.04.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"
Güven Yapı
PFDK'ya sevk edildik
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden