ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kuzuluk Spor Namağlup Şampiyon Oldu

28-03-2011 11:11:00 - SPOR
Kuzuluk Spor Namağlup Şampiyon Oldu

Sakarya Büyükşehir 1.Amatör Küme A grubu son hafta karşılaşmasında Kuzulukspor Hızırtepe Yeni Örenspor ile karşı karşıya geldi.

Özgür Adımlar

Sakarya Büyükşehir 1.Amatör Küme A grubu son hafta karşılaşmasında Kuzulukspor Hızırtepe Yeni Örenspor ile karşı karşıya geldi. Erenler suni çim sahasında saat 19.00’da başlayan karşılaşmadan Kuzulukspor 2-1 galibiyetle ayrılarak 1.Amatör Küme ligini nağmalup bitirerek şampiyonluk turu attı ve Süper Amatör Ligine yükselmeye hak kazandı. Karşılaşma saat 19.00’da Erenler suni çim sahasında başladı. Karşılaşma öncesi Kuzulukspor yönetimi karşılaşmanın hakemlerine birer çiçek verdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Hızırtepe Yeni Örenspor 2.dakikada Yusuf’un attığı golle 1-0 öne geçti. Kuzulukspor, yediği golden sonra maça biraz daha kontrollü oynayarak Ceyhunla 38.dakikada golü buldu ve skor 1-1 oldu. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Kuzulukspor oldu. İkinci yarı boyuncu rakip kaleyi adeta ablukaya alan Kuzulukspor, aradığı golü 903’te Yasin’in mükemmel kafa golü ile buldu. Karşılaşma Kuzulukspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmaya Kuzulukspor yönetimi 3 otobüs kaldırdı ve büyük bir taraftar yoğunluğu vardı. Karşılaşma boyunca takımlarını destekleyen Kuzulukspor’lu taraftarlar ise maçın bitiş düdüğü ile adeta sevinçten havaya uçtular. Kuzulukspor’un şampiyonluk maçına  Kuzuluk Belediye başkanı Bilal Soykan, Belediye Meclis Üyeleri, Kuzulukspor Yönetimi, Kuzuluk Mahe Muhtarlar, Siyasi partililer, Kuzuluklu esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karşılaşma sonunda Kuzulukspor kafilesini tek tek tebrik eden Bilal Soykan “ Hepinizi tebrik ediyorum” dedi ve futbolcularla birer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Konvoy Halinde Gelindi
Kuzulukspor 2-1 kazandığı karşılaşma sonrası Kuzuluk Beldesine kadar konvoy şeklinde geldindi. Kuzuluk’a geldiğinde büyük bir taraftarla karşılaşan kırmızı beyazlı ekip, büyük sevinç yaşadılar ve Kuzuluk beldesi âdete bayram yerine döndü. Kırmızı Beyazlı ekip Kuzuluk beldesini konvoy halinde gezerek şampiyonluk turu attı.

Şampiyona Yemek
Karşılaşma Sonu Kuzuluk belediye başkanı Bilal Soykan Kuzulukspor Kulübüne ve taraftarlarına Şerefiye Dere ağzı Alabalık tesislerinde yemek ziyafeti verildi.

 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)