Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Kenan Sofuoğlu 3'üncü sırada başlayacak

01-04-2012 21:54:14 - SPOR
Kenan Sofuoğlu 3'üncü sırada başlayacak

Kenan Sofuoglu, İtalya Imola Pisti'nde ağrılarına rağmen katıldığı ve pite girme cezası aldığını gösteren bayrakları fark etmediği için diskalifiye edildiği yarışla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özgür Adımlar

Sofuoğlu, "2 hafta içinde önce sol dizim sonra sağ ayak tabanımda yaşadığım ciddi sakatlıklardan sonra bu yarışın zor geçeceğini biliyordum. Cuma günü yapılan ilk antrenmanlarda hem bu sakatlıklarla hem de motordaki bazı sorunların giderilmesi ile uğraştık. Cumartesi, bu çalışmaların sonucunu verdi; sabahki antrenman etabını birinci tamamladım. Günün 2. etabı olan sıralama turlarında ise dizimdeki sakatlık ciddi bir şekilde nüksetti. Son turları bu şekilde atarak her şeye rağmen 3. sırada yer almayı başardım ve Pazar günkü yarış için bir avantaj elde ettim" dedi.

Tüm gece ve yarış sabahı devam eden tedavilerden sonra tüm ağrılarına rağmen yarışa girme kararı aldığını belirten Sofuoğlu açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Maalesef yürümeme bile engel olan sakatlığım yarış sırasında dayanılamayacak boyutlara ulaştı. İstediğim dereceyi almamı engelledi.

Ülkeme ve beni destekleyen herkese güzel bir sonuç armağan etmek istiyordum. Bunu başaramadığım için çok üzgünüm. Yarın Türkiye'ye dönerek bir operasyon daha geçireceğim ve Allah'ın izniyle 22 Nisan'da Hollanda'da yapılacak olan yarışta takımdaki yerimi tekrar alacağım."

UB Group
Kenan Sofuoğlu 3'üncü sırada başlayacak
UB Group
Kenan Sofuoğlu 3'üncü sırada başlayacak

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks