ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Cim Bom'da Operasyon

01-02-2011 17:10:00 - SPOR
Cim Bom'da Operasyon

Gheorghe Hagi, hem Bursaspor karşısında oynanan kötü futbol, hem de eksikler nedeniyle kadroda revizyona gidecek. Yeni transfer Robinson Zapata'nın, Gaziantepspor maçıyla birlikte kaleyi devralması bekleniyor.

Hardal Burger Akyazı

Sivasspor maçında alınan galibiyetle, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Cim Bom, Bursaspor deplasmanındaki yenilgiyle yine hüsran yaşadı. Ancak mağlubiyetten çok, takımın kötü futbolu moreri bozdu.

Hagi, tek bir gol pozisyonuna bile giremeyen kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Rumen çalıştırıcı, revizyona kaleden başlayacak. Bursa karşısında hatalı goller yiyen Ufuk’un yerine, kupadaki Gaziantepspor maçında yeni transfer Zapata’nın kaleye geçmesi bekleniyor.

Hagi, milli takımdan dönecek olan Neill’la görüştükten sonra, savunmanın ortasını şekilendirecek. Ancak orta sahada eksiklerin bulunması nedeniyle, Cana’nın asıl bölgesi olan ön liberoya geçmesi yüksek olasılık olarak görünüyor.

Yekta göbeğe çekilecek

Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı ilk maçta, orta sahanın ortasında oynayan ve alkış alan Yekta, Bursa maçında sağ kanatta etkisiz kalmıştı. Hagi, 25 yaşındaki oyuncuyu yeniden orta sahaya çekecek, yanında da Culio’yu oynatacak.
Forvette Stancu’nun ilk 11’de başlaması beklenirken, Rumen golcünün arkasında Kazım ve Aydın’ın görev yapması bekleniyor.

Yeni kadro iyi bir performans sergilerse, genç çalıştırıcı pazartesi günkü Eskişehirspor maçına da aynı isimlerle sahaya çıkacak.

 

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks