Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Beş Yıldır Hep Birinci

07-07-2010 22:04:00 - SPOR
Beş Yıldır Hep Birinci

Erenler güreş spor kulübünde 5 yıl başarıyla maçlar çıkartan ve daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi güreş takımına transfer olan Kiraz bu takımda, 2006 Avrupa oyunları birincisi, 2007 Türkiye Yıldızlar Şampiyonu, 2008 Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Hardal Burger Akyazı

Kiraz son olarak Bulgaristan’da yapılan Avrupa Gençler Şampiyonasında 55 Kg da Gençler Şampiyonu olarak güreşe başladığı Erenler takımının yüzünü güldürmeyi başardı. Kürşat Kiraz baba ocağı Erenler İlçesine dinlenmek için geldi.

Ailesi, antrenörü (Milli güreşçi) İsmail Hakkı Pehlivan ve Erenler güreş Kulübü yöneticileriyle birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Başkan Öztürk, Kürşat Kiraz’ı Altın ve çiçekle ödüllendirdi.

Kürşat Kiraz 19 Temmuz’da Macaristan/ Budapeşte’de gençler Dünya şampiyonasında ülkemizi 55 kg temsil edecek.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk” Kiraz’ı başarılarından kutluyorum, İlimizi ve Erenler İlçemizi Avrupa Şampiyonu olmasıyla birlikte gururlandırmıştır. Macaristan’da yapılacak olan Dünya şampiyonasında da bayrağımızı göndere çekilmesini de sağlayacağına inanıyorum” dedi. 

Erenler güreş spor kulübü 2. başkanı Naci Mercan” genç kardeşimizin başarısı bizleri onurlandırmıştır. Yönetim olarak geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için hizmetlerimize devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e de teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Ethem Acar

 

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks