YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

As Akyazı Spor'a Yeni Teknik Direktör

12-08-2010 14:41:00 - SPOR
As Akyazı Spor'a Yeni Teknik Direktör

As Akyazıspor yeni sezonda Teknik Direktörle anlaşma imzaladı.

Özgür Adımlar

AS AKYAZISPOR’A YENİ TEKNİK DİREKTÖRxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

 

As Akyazıspor yönetimi, En son Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi takımının Teknik Direktörlüğü görevini yürüten Ekrem ERDOĞDU ile anlaşmaya vardı. İmza törenine katılan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantısını da yapan Ekrem ERDOĞDU, As Akyazıspor’un başarısı için en azami bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. Teknik Direktörlüğü 1984 yılından beri devam etmekte olan ERDOĞDU, “ 26 yıllık Teknik Direktörlüğümde 6 Amatör futbol kulübünü (Tokat-Erbaaspor, Zonguldak-Çaycumaspor, Gümüşhanespor, Karsspor, Osmaniyespor, İzmir-Y.Menemenspor) 3.lige çıkardım. Yönetimi, Taraftarı ve futbolcularımla birlikte AsAkyazıspor’unda 3.lige çıkaracağımıza olan inancım tamdır” dedi.

 

Akyazı Belediye Başkanı ve As Akyazıspor yönetim Kurulu Başkanı Yaşar YAZICI’nın makamında imzalanan anlaşma sonunda, Basın sözcüsü İrfan AKBULUT As Akyazsıpor’un bu sezon Teknik altyapısı ile transferleri ile ses getireceğini ifade ederek “ bu sezon iyi oyunla başarı elde edeceğimize inanıyorum hep birlikte başarılmayacak bir şey yok” dedi.

 

İmza töreni sonrası Başkan YAZICI ise “As Akyazıspor’a yeni bir soluk getireceğine inandığım Ekrem ERDOĞDU hocanın yeni sezonda bizlerle birlikte olması sevindirici, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan transferlerle birlikte çalışmaların hızlanacağını umuyorum, 3. Lig yolunda yönetim, takım ve taraftarla birlikte hareket ederek As Akyazıspor’u hak ettiği yere getirmenin gayreti içinde olacağız” dedi.

 

İmza töreninde Yönetim kurulu üyeleri Mustafa DEMİRALAY, Birol ATASOY, Haluk ATATBEK, İrfan AKBULUT ve Yaşar CUROĞLU’da hazır bulundu.      

 

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-04 15:33:34

Ekrem Hoca gerekeni yaptı takım o yıl bal ligine çıktı.Teferruata gerek yok.

0
-0
15 yıl önce2010-08-15 03:43:20

e hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun . . . bu takımın q7 gibi bir futblcuya ihtiyacı var

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)