Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

AS AKYAZI SPOR’ a İKİ YENİ TRANSFER

27-01-2011 13:08:00 - SPOR
AS AKYAZI SPOR’ a İKİ YENİ TRANSFER

As Akyazı spor yeni transferlerle daha da güç kazanıyor. Trabzaon_Maçka Spor’dan İki başarılı futbolcuyu sarı – siyahlı renklere bağlayan Başkan Yaşar YAZICI ilk hedef olarak Amatör ligi gösterdi.

Hardal Burger Akyazı

Yoğun çalışmaları ile As Akyazı spor’a destek veren, As Akyazı spor Genel Kaptanı Birol ATASOY, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan BALCI ve göreve geldiğinden bu yana başarılarından söz ettiren Teknik Direktör Necdet AKARSU’ nun girişimleri ile bundan sonra As Akyazı spor’da görev yapacak iki futbolcu imzaları atarak çalışmalara başladılar.

Daha önce Maçka sporda top koşturan Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunu Serdar GÜLEN (23) As Akyazı spor’da Santrafor mevkiinde, yine Esiroğlu Barış Gücü ve son olarak da Maçka sporda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenliği Mezunu İbrahim KESKİN (25) ise As Akyazı spor’da Sol iç mevkide görev yapacağını söyleyen Teknik Direktör Necdet AKARSU “As Akyazıspor’a kazandırılan bu iki arkadaşımızla birlikte mevcutta halen büyük bir azimle devam eden çalışmalarımız daha da hız kazanacaktır. Başarılarımızın devamı için çok çalışıyoruz bundan sonra da bu çalışmalarımız artan bir tempoyla devam edecektir” dedi.

İmza töreninden sonra Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI ise “ As Akyazıspor’un özellikle son haftalardaki başarıları bizleri ve tüm halkımızı gururlandırmaktadır. İlk hedef olarak Amatör lig ama ondan sonra ise Profesyonellik yolunda da başarılar bekliyoruz. Ve bu yolda da yol katettiğimize inanıyorum. Bunun için alt yapıya önem veriyoruz. Vakıf mahemizde sporcularımıza yeni bir tesis kazandırarak sosyal bir yaşam alanı oluşturduk. 2011 ŞUBAT ayındaysa Akyazı’ya yapılacak olan yeni spor tesisleri ile tesisleşme ve alt yapı anlamında bir eksik kalmayacaktır. Bu da başarılı çalışmaların devamını getirecektir diye umuyor ve diliyorum. As Akyazı spor’da görev yapan tüm teknik heyet ve sporcularımıza her zaman yanlarında olduğumuzu yinelemek ve Akyazı halkı olarak da yeni başarılar beklediğimizi iletmek istiyorum” dedi.

A.Y.


UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden