Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Akyazı Gücü Şampiyonluğu İlan Etti

06-07-2010 17:32:00 - SPOR
Akyazı Gücü Şampiyonluğu İlan Etti

2.amatör kümenin flaş ekibi Akyazı gücü ligin bitimine 1 hafta kala grubunda şampiyonluğu garantileyerek 1.kümeye yükseldi. Takım 9 hafta boyunca kalesinde sadece 4 gol gördü ve rakip fileleri toplam 42 gol gönderdi, henüz mağlubiyeti bulunmayan Akyazı gücü bir kez berabere kaldı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Hardal Burger Akyazı

Başkan İshak ÇETİN bunun bir başlangıç olduğunu diğer branşlarda da şampiyonluklar beklediklerini belirterek “ 10 Temmuz da başlayacak olan U19 A Gençler liginde takip edenler takımımızı izleme fırsatı bulurlar. Sakarya amatörü ve Akyazı için güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz altyapı ve kulüpleşmede birçok projemiz var, katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi ve sözlerine nokta koydu.

İŞTE AKYAZI GÜCÜ'NÜN ŞAMPİYON KADROSU

Yönetim'de emeği olanlar; Başkan İshak ÇETİN, G.Menejer Emre ÖZDEMİR, B.Vekili Burak Hikmet

Teknik Heyet: Ömer İKİNCİ, Ali Osman UYGUN
Futbolcular: Mehmet Can YILMAZ K,İlker GÖRÜŞ K, Sezgin YAVUZ, Hasan Ali ÖZDEMİR, Osman BİLGİN, Ensar ATMACA, Mesut ORUÇ, Ahmet SARI, Erman ARABACI, Halil İbrahim DEMİRCİ, Adem Harun TEMİZALAY, Kerem ÖZTEMEL, Furkan AYDIN, Kadircan, Okan UZUNGÜNGÖR, Ahmet ŞİMŞEK, Hakan UZUNER, Ufuk GÜZEL, Okan UZUNER.


 

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden