Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akbalık eski ağasından taraftarlara büyük jest

27-05-2018 09:24:35 - SPOR
Akbalık eski ağasından taraftarlara büyük jest

Akbalık eski ağası İdris Caymaz, final maçı için Mersin'e gidecek taraftarlar için iki otobüs kaldırdı

Hardal Burger Akyazı
TFF 2. Lig Play-Off final maçında Mersin'de Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’a tam destek veren Akbalık eski Ağası İdris Caymaz, taraftarlar için iki otobüs kaldırdı.
 
4 dönem Akyazı Akbalık Güreş Ağalığı yapan, Türk güreşine adını altın harflerle yazdıran ve gittiği her yerde büyük ilgi gören İdris Caymaz, Mersin’de bugün saat 21.30'da oynanacak Afjet Afyonspor maçı için Mersin Stadı'na ücretsiz otobüs kaldırdı.
 
Türk güreşinin ayağa kalkması için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve maddi manevi her türlü olanakları sağlayan Caymaz’ın Mersin deplasmanına iki otobüs tahsis etmesi yeşil-siyahlı taraftarları adeta mest etti. 
 
Caymaz: "Para alınmayacak" 
 
Sakarya’nın marka değeri olan Sakaryaspor’a destek verilmesi gerektiğini belirten Caymaz Ağa, "Kentte bulunan tüm otelci ve esnafı, işyerlerini Sakaryaspor bayrakları ile donatmaya davet ediyoruz. Afjet Afyonspor maçına ücretsiz iki otobüs kaldırdım. Otobüslerin birinde gazeteci ve amatör futbolcular olurken, Amigo Ersin nezaretindeki ikinci otobüste ise Üniversiteli Tatangalar olacak. Otobüslerimizle maça gidecek taraftarlardan kesinlikle para alınmayacak. Sakaryaspor’a destek olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Gün Sakaryaspor’a sahip çıkma günü. Şehir olarak takımımızın yanında olmalıyız. Afyonspor’u yenip şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden