ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

2015-2016 Yılı Güreş Ağalığı İçin Seçimler Başladı

14-05-2015 16:01:20 - SPOR
2015-2016 Yılı Güreş Ağalığı İçin Seçimler Başladı

Her yıl geleneksel olarak yapılan ve büyük bir katılımın sağlandığı yüzlerce güreşçinin ter döktüğü Akyazı Belediyesi Akbalık Ayşecik yağlı güreşlerinin bu yıl ki organizasyonunda bir sonraki yılın ağasını belirlemek için 2015-2016 yılı güreş ağasının seçimi yapılacak.

Hardal Burger Akyazı

Akbalık Ayşecik yağlı güreşleri 2015-2016 yılı güreş ağalığı için başvuruların alındığını bildiren Akyazı Belediyesi yetkilileri başvuruların Spor işleri Koordinatörü Sait Okur tarafından alınmaya başlandığını bildirdiler.

Bugüne kadar seçilen ve yüzlerce Pehlivana ağalık yapan Akyazı Belediyesi Akbalık Ayşecik yağlı güreşleri ağaları şu ana kadar ki olan organizasyonlarda en büyük desteği Akyazı’ya yaparak hem ilçenin tanıtılmasında hem de sporun yaygınlaşmasında büyük rol oynadılar.  Geçtiğimiz yıl 52.si yapılan Akbalık yağlı güreşlerinde güreş ağalığı için seçilen ve Akbalık stadına, Akbalık yağlı güreşlerine yapmış olduğu maddi ve manevi katkılarla gönüllere taht kuran 2014- 2015 Güreş ağası İdris Caymaz bu yıl 53. yapılacak olan güreşlerde Ağalık görevini yerine getirecek ve Akyazı’ya olan desteğini tam vermiş bir şekilde ağalık koltuğunda oturacak.

Dışarıdan bakıldığında sanki bir gösteriş gibi gözüken Güreş Ağalığı aslında gösterişten ziyade Güreş Ağasının İlçeye karşı duyduğu sevgiyi, özveriyi, ilçenin gelişmesine yaptığı katkıyı, ve bir fedakarlık örneğini sergiliyor. Güreş ağası olarak seçilen bir ağa ilçesi için en büyük hizmetlerden birisini yapmaya gönüllü olduğunu da bir yandan göstermiş oluyor. Bu fedakarlığın yeni bir seçiminin yapılacağı Akyazı Belediyesi Akbalık Ayşecik yağlı güreşlerinin bu yıl ki organizasyonunda yapılacak olan Güreş ağası seçimleri için başvuruların başladığını bildiren Akyazı Belediyesi Güreş ağası olmak isteyen ilçesini seven güreş ağalarını başvuru yapmak üzere bekliyor.

Başvuru İletişim Bilgileri

Akyazı  Belediyesi Spor İşleri koordinatörü Sait Okur

0532 666 53 43

Güven Yapı
2015-2016 Yılı Güreş Ağalığı İçin Seçimler Başladı
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden