Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Yüce TOGG için merak edilen tarihi açıkladı

08-05-2023 17:50:41 - SAKARYA
Yüce TOGG için merak edilen tarihi açıkladı

Hardal Burger Akyazı
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, meclis toplantısında yerli otomobil TOGG’un 10 Mayıs Çarşamba günü Demokrasi Meydanı’nda sergilenmeye başlayacağını açıkladı.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bir süre önce şehirde heyecan yaratan “TOGG Sakarya’da görücüye çıkıyor” açıklamasını yapmış ve vatandaşlarda bir beklenti oluşmuştu.
 
Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuyla ilgili beklenen açıklama geldi ve Yüce, yerli otomobil TOGG’un 10 Mayıs’tan itibaren Demokrasi Meydanı’nda olacağının müjdesini paylaştı.
 
Yüce, aracı Pazar günü teslim aldıklarını ve yakında Sakarya sokaklarında TOGG ile dolaşarak meydanda tüm ayrıntılarıyla sergileyeceklerini belirtti.
 
10 Mayıs’ta Demokrasi Meydanı’nda
 
Tüm vatandaşların aracı tüm detaylarıyla inceleyebileceğini ifade eden Yüce, “Şehrimizde bir TOGG sevdası var elbette. Biz vatandaşımızın heyecanlı olduğunu gördük ve hemen Maliye Bakanımızı aradık. Şehrimize giriş yapsın, herkes görsün istedik. Pazar günü itibariyle aracı telsim aldık ve Çarşamba günü inşallah 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na getiriyoruz. Tarihi günü birlikte yaşayacağız ve yılların özlemi inşallah sona erecek. Tüm vatandaşlarımız detaylıca inceleyebilecek” dedi.
UB Group
Yüce TOGG için merak edilen tarihi açıkladı
Ürdüç
Yüce TOGG için merak edilen tarihi açıkladı
Yüce TOGG için merak edilen tarihi açıkladı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
akyazılı 1 yıl önce2023-05-09 22:36:02

ALLAH BİLİR KENDİ DE ZENGİNDİR DE LAF OLSUN İŞTE BİŞE YAZMAK İÇİN YAZIYOR

0
-0
Olanı söyler 1 yıl önce2023-05-09 12:14:33

Alexs kardeşim dünya da olan şeyi söylüyosun bu yüzyıllardır böyle zengin biner fakir bakar dünyada hiç bir ülkenin nufususun tamamı zengin değil

1
-0
Alexs 1 yıl önce2023-05-09 00:11:52

Zengin binecek fakir bakicak

1
-2
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden