Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Tatangalardan milletvekillerine çağrı

25-01-2019 11:31:00 - SAKARYA
Tatangalardan milletvekillerine çağrı

Sakaryaspor taraftar gurubu 'Tatangalar' milletvekillerine destek için çağrıda bulundu.

Hardal Burger Akyazı
Tatangalar'ın sosyal medyada yaptığı çağrı şöyle; " Her seçim öncesi etrafa gülücükler atılır. Şanlı armamızın olduğu atkı dikkatle ceketin üstüne çekilir. Flaşlar patlar. Ertesi gün gazeteler yazar büyük puntolarla, “Sakaryaspor şehrin markası” “Önceliğim Sakaryaspor” “Sakaryaspor her şeyimiz” Gazetelere boy boy poz verenlerin sandıkla işi biter ve ardından Sakaryaspor ‘Yıkık Kentin Yetim Evladı’ olmaya devam eder senelerce…
 
Tüm içtenliğimizle söylüyoruz ve Sayın Milletvekillerimize sesleniyoruz; Artık bu döngünün içinde sıkışmaktan SIKILDIK! Bu yazı meclis sıralarında elden ele dolaşan arz talep mektubu değildir! Bu yazı bir şehrin size karşı son sözüdür. Bu zor günlerde bu şehrin vekili olarak Sakaryaspor’a sırtınızı dönmenizi artık YEDİREMİYORUZ!
 
Soruyoruz; Hafta içi boğazından kesip bilet alan liselinin, ürün alıp kulübe katkıda bulunmak için okula yürüyen üniversitelinin, vardiya çıkışı daha alın teri kurumadan maça yetişmeye çalışan işçinin, kulüp zorda diye 3 yaşındaki çocuğuna bile bilet alan aile reisinin bunca mücadele verdiği bu ortamda, Sakaryaspor için somut bir gelişmeye vesile olamamak VİCDANINIZI RAHATSIZ ETMİYOR MU!?
 
Issız kuytu köşelerde yeşil siyah uğruna gözyaşları döken gençlerin. Oğlunu bu arma uğruna deplasman yollarında toprağa vermiş anaların. Ölüm döşeğine kadar maç kaçırmayan Abit dedenin ve bu kutlu yolda ‘canım feda olsun sana’ diyen nicelerinin hakkını NASIL ÖDEYECEKSİNİZ?
 
Soruyoruz; Sayın Milletvekillerimiz,‘Şimdi değilse ne zaman?’ Sayın Milletvekillerimiz, unutmayınız ki ‘Eninde sonunda bütün yollar eve çıkar’ Eviniz olan bu şehirde başınız dik yürüyebilmek için,
 
Sakaryaspor için; HEMEN ŞİMDİ!
 
#ŞimdiDeğilseNeZaman?"
Akgün Restoran Çorba
Tatangalardan milletvekillerine çağrı
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden