Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Şiar'ın annesi cezaevinden çıktı

17-05-2022 12:09:14 - SAKARYA
Şiar'ın annesi cezaevinden çıktı

Özgür Adımlar

Kocaali'de 9 yaşındaki Şiyar Kılıç'ın öldürülmesine ilişkin yargılandığı davada cinayet suçlamasından beraat ederek şartlı tahliye edilen Gülizar A., Müge Anlı'da eski eşi ve yakınları ile yüzleşti.


28 Nisan 2020’de Kocaali ilçesinde meydana gelen yangında, 9 yaşındaki Şiar Kılıç hayatını kaybetmişti. Baba Samet Kılıç, oğlunun ölümünün şüpheli olduğu iddiasıyla Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Küçük çocuğun annesi Gülizar A., 26 Ağustos 2020’de canlı yayında Müge Anlı’nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulunmuştu.

"Sevgilim Hami, öldüresiye dövdü"

Anne Gülüzar A., "Sevgilim Hami K., oğlumu yangından önce öldüresiye dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami K., 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu" demişti.

İtirafı ihbar kabul eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince canlı yayında gözaltına alınan anne Gülizar A. ve sevgilisi Hami K., Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilmiş.

Olayla ilgili yapılan incelemede Şiar’ın öldürülmesi olayından bilgisi oldukları belirlenen Hami K’nin annesi Emine K. ve kardeşi Yasin K. da gözaltına alınmış. Anne Gülüzar A., sevgilisi Hami K., Emine K. ve Yasin K. tutuklamıştı.

Sanıkların yargılanmasına devam edildi

Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada sanık Hami K’nın, çocuğa karşı canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, çocuğun cinsel istismarı suçunun teşebbüs aşamasında olmasından dolayı 9 yıl, çocuğa karşı eziyet suçundan 5 yıl ve kişilerin hayatı, sağlığı veya malvarlığı bakımından tehlikeli olacak biçimde ya da kişilerde korku, kaygı veya panik oluşturacak tarzda yangın çıkarmadan 3 yıl hapse mahkum etti.

Heyet, Şiyar Kılıç’ın yangın öncesinde öldüğünün Adli Tıp Kurumu raporunda tespit edilmesi sebebiyle Gülüzar A., Emine ve Yasin K.’nın üzerlerine atılı öldürme suçlarından ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.

Aynı zamanda heyet, yardım ve bildirim yükümlülüklerini yerine getirmemelerinden dolayı 3’er yıl, suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme suçundan 5’er yıl hapis cezası verdi.

Gülüzar A.’yı yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye eden mahkeme heyeti, cezalarda sanıklar lehine iyi hal indirim hükümlerini uygulamadı.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, MÜGE ANLI'DA ESKİ EŞİ İLE YÜZLEŞTİ

Cezaevinden şartlı tahliye olan Gülizar A., Müge Anlı'da eski eşi Samet ve yakınları ile yüzleşti. Gülizar A; "İyiki Müge Anlı'nın yanına gitmişim. Eğer gitmemiş olsaydım o katil hala dışarıda olacaktı. Belki iki kızım ve ben yaşamıyor olacaktım. benim için hayat devam ediyor. cezaevinde okulu bitirdim. resim yapmayı öğrendim. resim yapıp satmayı istiyorum" dedi.

Gülizar A'nın eski eşi Samet ve yakınları ise Gülizar A'ya tepkiler göstererek Müge Anlı'ya kendilerinin istekte bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı ise Gülizar A'nın cezasını az bulduğunu ifade etti.
 

Ürdüç
Şiar'ın annesi cezaevinden çıktı
Güven Yapı
Şiar'ın annesi cezaevinden çıktı
Şiar'ın annesi cezaevinden çıktı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Temizlik için yakılan ateş ormana sıçradı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak