SAÜ, öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alımı için ilana çıktı. İlan duyurusuna göre, 28 öğretim üyesi ve 3 öğretim görevlisi alınacak.
Öğretim üyeleri, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi'ne
Öğretim görevlileri ise Rektörlük Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğü ve Sağlık Hizmetleri MYO'a alınacak.
Başvurular on-line olarak ""https://akb.sabis.sakarya.edu.tr"" web sayfası üzerinden alınacak.
Son başvuru tarihi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün olarak duyuruldu.
Öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alınacak bölümler şöyle; "
Nokta atış ilanlar. Özellikle en alttaki ilan. Özel açılmış ilanlar hepsi “Hakkı ile” göreve başlayacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim
Yahu ne komiksiniz ya. Adrese teslim ilan olmuş. Utanmasanız alınacak kişinin adını da yazsaydınız. Hocam neden akademide değilsiniz diyorsunuz bana Allah aşkına bu şartlarda Aziz Sancar bile kadro bulamaz. Şaka yapmıyorum.