Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakaryaya Şehit Ateşi Düştü

03-02-2020 14:12:08 - SAKARYA
Sakaryaya Şehit Ateşi Düştü

İdlib’te sabah saatlerinde Rejim Güçleri tarafından yoğun topçu atışı saldırısında 1’i teknik personel 5’i askeri personel 6 kişi şehit düşmüştü.

Özgür Adımlar
Şehitlerden birinin Pamukovalı Uzman Çavuş Halil Demir olduğu öğrenildi.
 
6 ŞEHİDİMİZ VAR!
 
Sabah saatlerinde İdlib’te Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından iç çatışmaların önlenmesi amacıyla gönderilen takviye kuvvetlere Rejim Güçleri tarafından gerçekleştirilen yoğun topçu saldırısında 1’i teknik personel 5’i askeri personel 6 kişi şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Şehit ve yaralı arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayacak, bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak” açıklamasına yer verildi.
 
Gerçekleştirilen hain saldırıda Pamukovalı 34 yaşındaki Uzman Çavuş Halil Demir’in şehit düştüğü öğrenildi. Sakarya’nın Pamukova İlçesinde yaşayan ailesinin İstanbul’da diğer çocuklarının evinde olduğu ve acı haberi burada aldığı öğrenildi.
 
Şehidimizin cenazesinin uçaktan indirildikten sonra Pamukova'ya getirilecek. Şehit Uzman Çavuş Demir'in anne ve babasının oğullarının Pamukova'daki baba ocağında toprağa verilmesine karar verdi. Şehit evinin bulunduğu Pamukova ilçesi Bacı Mahallesi'nde ise cenaze için hazırlıklar başladı.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden