Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Sakaryalı HULK tan büyük başarı

12-12-2019 12:57:01 - SAKARYA
Sakaryalı HULK tan büyük başarı

Türkiye'de en ağır siklette yarışan Sakaryalı vücut geliştirme sporcusu Mustafa Yıldız, 2 ayrı uluslararası şampiyonada büyük başarılar elde etti.

Özgür Adımlar
Çocuk yaşlarda izlediği 'Hulk' isimli çizgi film karakterinden etkilenerek vücut geliştirme sporuna başlayan Mustafa Yıldız, kısa sürede elde ettiği başarılarla adından söz ettirdi. 
 
Uluslararası alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Yıldız, 2019 yılında Hollanda'da yapılan William Bonac Classic Şampiyonası'nda üçüncülük elde etti. 
 
Rusya'da yapılan Uluslararası Şampiyona'da kendi sikletinde birinci olan Yıldız, yarışmaların çok zorlu geçen büyük yarışmalar olduğunu kaydeden Yıldız;  Olympia gibi büyük bir fedarasyon, dünyanın büyük prestijli yarışmasına katılabilmek için giriş bileti bu yarışmalardan kazanılıyor. 9 ay zorlu bir hazırlık dönemi geçirdim. Ülkemi en iyi temsil etmek için hazırdım. Bunu başardım. Güzel dereceler elde ederek Türk bayrağını dalgalandırdım. Şükürler olsun" dedi.
 
Gelecek yarışmalarda daha iyi sonuçlar alabilmek için çalışacağını vurgulayan Mustafa Yıldız, katıldığı yarışmalarda kendisini analiz etme fırsatı bulduğunu ifade etti. Yıldız; "Eksik olan kas gruplarımı daha iyi hale getirip yeniden yarışacağım zamanı iple çekiyorum" diye konuştu. 
 
Akgün Restoran Çorba
Sakaryalı HULK tan büyük başarı
Ürdüç
Sakaryalı HULK tan büyük başarı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden