YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakaryalı çiftçiye sulama müjdesi

26-04-2023 14:53:49 - SAKARYA
Sakaryalı çiftçiye sulama müjdesi

Hardal Burger Akyazı
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya'da çiftçilerin beklediği bir müjdeyi daha açıkladıklarını söyledi. Başkan Tever, "2023 yılı tarımsal sulama ücretlerinin yüzde 50'si Bakanlığımız tarafından karşılanacak" dedi.
 
TEVER MÜJDEYİ PAYLAŞTI
 
AK Parti Sakarya il Başkanı Yunus Tever, özellikle Pamukova ve Geyve bölgesindeki çiftçilerin beklediği destekleme müjdesini paylaştı. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'nin Sakarya ziyaretinde bölgedeki üreticilerin kendisine aktardığı tarımsal sulama konusundaki destekleme beklentisinin bugün yayınlanan kararname ile çözüme kavuştuğunu ifade eden Tever, bu kararın tüm üreticilere hayırlı olmasını temenni etti.
 
YAPARSA AK PARTİ YAPAR
 
Tever, Günün güzel haberi Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi'den geldi. Sakarya ziyaretinde özellikle Pamukova ve Geyveli üreticilerimizin Kıymetli Bakanımıza ilettiği konu yayınlanan kararname ile bugün çözüme kavuşmuş oldu.Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile çiftçilerimizin 2023 yılı tarımsal sulama ücretlerinin yüzde 50'si Bakanlığımız tarafından karşılanacak. Devletimiz, alın ve akıl terini üretimle buluşturan çiftçisini desteklemeye devam ediyor. Tüm üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Teşekkürler Bakanım. Yaparsa AK Parti Yapar" dedi.
Marmara Göz
Sakaryalı çiftçiye sulama müjdesi
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ahmet 1 yıl önce2023-04-26 19:19:01

Keske hersene sonu seçim olsa ne çalışırsınız Allah bilir artık seçim yaklastıkça bukadar insana yararlı seyler yapıyonuzki hersene seçim olsa hizmeti tahmin bile edemiyorum insan peşinde kosarsınız heralde.

0
-0
Muhalif 1 yıl önce2023-04-26 15:14:54

Oylar düştükçe müjdeler artıyor. Sevgili yunus bunlar son açıklamaların. Sen de kendine artık başka mesgale bulursun.

3
-1
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)