Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Sakaryadaki vaka artışının sebebi açıklandı

03-03-2021 09:43:15 - SAKARYA
Sakaryadaki vaka artışının sebebi açıklandı

İşte vaka artışının sebebi

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yaptıkları çalışma ve tespitlere göre kentte son dönemde görülen vakaların yüzde 72'sinin bir şekilde ev ortamında bir araya gelinmesinden kaynaklandığını bildirdi.
 
 
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Kaynarca Kaymakamlığı'nda Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, Belediye Başkanı Murat Kefli, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değerlendirme toplantısına başkanlık etti.
 
İl Sağlık Müdürü Öğütlü'nün kentteki ve ilçedeki son durum hakkında brifing verdiği toplantıda konuşan Vali Kaldırım, koronavirüsle mücadelenin tedbirlere ve alınan kararlara topyekun uyarak kazanılabileceğini söyledi.
 
Kaldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kontrollü normalleşme sürecine kentin bir an önce dahil olabilmesi için her bir vatandaşa çok önemli görevler düştüğünü belirterek, şöyle konuştu:"Haritamızın rengini kırmızıdan maviye çevirerek normale dönmek için her türlü tedbiri alıyoruz ve sahada da bunu uyguluyoruz. En sert tedbir alan il konumundayız. Yaptığımız çalışma ve tespitlere göre ilimizde son dönemde görülen vakaların yüzde 72'si bir şekilde ev ortamında bir araya gelinmesinden kaynaklanıyor. Bunun da tek çözümü vatandaşlarımızın tedbirlere daha fazla hassasiyet gösterip, ziyaretlerden ve kalabalık ortamlardan uzak durmaları, taziye, mevlid ve benzeri etkinlikleri yapmamaları ve hareketliliği en aza indirmeleri olacaktır, bu tür kişisel tedbirler virüsün seyrini düşürmek açısından büyük önem arz etmektedir."
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş 3 yıl önce2021-03-03 18:45:26

Millet daraldi iyice dışarı cikamadigi için misafirliğe gidiliyor dışarı ciksa belki biraz kafalar dagilir

0
-0
Adam 3 yıl önce2021-03-03 17:31:17

Reis miting yapılacak dedimiydi valisi kaymakamı belediyesi bütün odalar hepsi seferber oluyor lebaleb dolduruyor alanı inşallah.gir eve giriyoruz çık evden çıkıyoruz.suçlu reis mi hayır tabikide ona oy veren sizlersiniz bizleriz.suclu bizken sesinizi çıkarmayın reis i takibe devam edin

0
-0
Esnaf Hakan 3 yıl önce2021-03-03 16:52:41

Esnafın suçu ne. Biz bittik. Nisanı görsek ne mutlu bize.

0
-0
SUÇLU VATANDAŞ... 3 yıl önce2021-03-03 11:04:52

LEBALEP.... NERELERİ DOLDURDUYSALAR ORALARA BAKIN.. GENE VATANDAŞ SUÇLU,,, CEZA ESNAFA,,,, YETER ARTIK,,ESNAF TÜKENDİ,,,,BİTTİK ARTIK.. YAŞAMA SEVİNCİMİZ KALMADI...

3
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden