10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Sakarya Valiliği Uyardı

14-09-2015 20:43:16 - SAKARYA
Sakarya Valiliği Uyardı

"Sosyal medyada yazılan Her Şeye İnanmayın"

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Emniyet Müdürlüğünce yapılan açık kaynak araştırmasında; sosyal paylaşım sitesi üzerinden “ PKK/KCK terör örgütü propagandası ile Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” içerikli paylaşımda bulunduğu tespit edilen (1) erkek şahıs 12.09.2015 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltında bulunan şahıs, hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte, 13.09.2015 günü Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiş, burada alınan ifadesine müteakip tutuklanma talebi ile sevk edildiği 2. Sulh Ceza Hâkimliği hakkında Adli Kontrol Kararı verilerek serbest kalmıştır.

Sosyal paylaşım sitelerinde ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik provokatif amaçlı paylaşımlar ve yorumlar yapan buna alet olan şahıslar ve sosyal medya hakkında çalışmalar devam etmektedir.

Bu ve benzeri konuların ilgili birimlerimizce takip edildiğinin bilinmesini, vatandaşlarımızın sosyal medyada bu kabil tahrik edici yazılara itibar etmemesini önemle tavsiye ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yasin Emlak

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sakaryaspor'un cezası belli oldu
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

allday akyazı