10 K Grup
Ellidört Park

Sakarya Vakfıkebirler Derneği'nden yardım tırı gönderildi

07-02-2023 09:27:35 - SAKARYA
Sakarya Vakfıkebirler Derneği'nden yardım tırı gönderildi

Sakarya Vakfıkebirler Derneği, depremzedelere polar, bere, yakacak, kuru gıda, çocuk montları, su ve iş makinesinden oluşan yardım gönderdi.

Özgür Adımlar
Sakarya Vakfıkebirler Derneği yönetim kurulu ve Sakaryalı vatandaşlar omuz omuza vererek depremzedelere ulaştırılmak üzere 200 adet polar, 400 adet bere, 17 palet su, yakacak malzemesi, kuru gıda ve çocuklar için polar montlar ve bir adet mini iş makinesi gönderildi.
Dernekten yapılan açıklamada; "
Kahramanmaraş'ta bulunan kardeşlerimize gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Rabbim memleketimizi afetlerden ve depremlerden muhafaza eylesin. Sakarya halkı bir kez daha göstermiştir ki hiçbir ayrım yapmadan tek vücut olarak yine mazlumun yanında yer almıştır. Herkese teşekkür ederim
Ürdüç
Sakarya Vakfıkebirler Derneği'nden yardım tırı gönderildi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazili 1 yıl önce2023-02-07 13:58:23

Derneği kutluyorum. Lakin bolgenin ihtiyacı ilk ve acil olarak eğitimli afad görevlisiydi çünkü ilk 24 saat enkazdan sağ çıkmak için önemliydi. Maalesef bunu başaramadık. Yapamadık. Kaybettik insanlarımızı. Kimi donarak, kimi açlıktan susuzluktan vefat edecek. Güçlü Türkiye koca bit yalanmış. Böyle bir günde devlet insanı enkaz altında bırakıyorsa neden vergi veriyoruz.

3
-0
yavuz 1 yıl önce2023-02-07 12:32:24

Helal olsun allah niyetlerini kabul etsin

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup