YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Sakarya dahil tefecilik operasyonu

30-11-2022 11:34:15 - SAKARYA
Sakarya dahil tefecilik operasyonu

İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda tefecilik yapan suç örgütünün 33 üyesi gözaltına alındı.

Hardal Burger Akyazı

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, mağdurlara ait çok sayıda çek ve senet, ajanda ve vekaletnameler ele geçirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, tefecilere yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon kararı alındı. Dün sabah İstanbul merkezli Sakarya, Karabük, Muğla, İzmir, Aydın ve Trabzon’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Çok sayıda kişinin mağdur olduğu öğrenildi

Çok sayıda adrese yapılan baskınlarda suç örgütünün 33 üyesi gözaltına alınırken, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, mağdurlara ait çok sayıda çek ve senet, ajanda ve vekaletnameler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, çetenin, dara düşmüş kişilere faiz karşılığında para verdikleri ve vadesi gelmemiş çekleri komisyon karşılığında vadesinden önce nakde çevirerek tefecilik yaptıkları ileri sürüldü. Örgütlü şekilde tefecilik faaliyeti yürüttükleri tespit edilen şüphelilerin, bu yöntemle çok sayıda vatandaşı mağdur ettikleri anlaşıldı.
 

Marmara Göz
Sakarya dahil tefecilik operasyonu
Ürdüç
Sakarya dahil tefecilik operasyonu
Sakarya dahil tefecilik operasyonu
Sakarya dahil tefecilik operasyonu
Sakarya dahil tefecilik operasyonu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Mfş 2 yıl önce2022-12-02 05:41:52

Yanlış yapmışlar eğer banka kursaydılar hepsi BEYEFENDİ olacak idiler resmi olmadan yaptıkları için yanlış oldu. Bankacılar kelli felli tefeciler ama bir yere gittiler mi ayağa kalkılır oooo müdür bey hoşgeldin denir aslında ocak yıkıcıların başı onlardır. Tabi şuda bir gerçek ki kimseyi yakasından tutup içeri almıyorlar. Bunları kravatlı tefeci yapan halk. Allah cc uyanmayı nasip eylesin.

0
-0
Akal 2 yıl önce2022-11-30 15:04:38

Tefeciliğin iyi bir meslek olduğunu söyleyecek halimiz yok. Bu sektörü canlandırana ve onu ayakta tutana da bir şekilde tepki göstermek gerek. Para alınmasa tefeci de olmaz.

0
-0
DEF EDİCİ 2 yıl önce2022-11-30 14:05:54

Akyazı da tefecilikle meşhur olmuş onlarca kişi var pek bilinmeyen meşhur olanların katları var. kimi yakalamışlar anlamadım. Allah ellerine düşürmesin ben sahsen birçok tanıdık isim duyuyorum. ALLAH ocaklarını başlarına yıksın. Bu kişiler için devlet yeni çözümler üretmeli vatandaşı çakallara yem etmemeli.

0
-0
Dedektif 2 yıl önce2022-11-30 11:45:03

Güvenlik gücü mensuplarını tebrik ederim. Milletin kanını sömüren aç köpeklere göz açtırmamak gerek. Kim 1 lira haksız yere yasa dışı kazanç sağlıyorsa hesabını hukuk onunde vermeli.

1
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)