Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Sakarya'da fırtınanın verdiği hasarın bilançosu

01-12-2021 14:08:01 - SAKARYA
Sakarya'da fırtınanın verdiği hasarın bilançosu

Büyükşehir Belediyesi şiddetli lodos ve fırtınanın meydana getirdiği 33 farklı vakaya müdahale etti.

Hardal Burger Akyazı
Büyükşehir Belediyesi şiddetli lodos ve fırtınanın meydana getirdiği 33 farklı vakaya müdahale etti. 16 ilçede, ulaşımı ve günlük hayatı etkileyen konularda vatandaşın yardımına ekipler koştu. Çatı uçması, beton yapıların kopması, direk ve ağaç devrilmesi konularına müdahale edildi. Yapılan açıklamada, “Vatandaşımıza zor zamanında el uzatmak bizim öncelikli görevimiz, her zaman yanınızdayız” mesajı verildi. 
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şiddetli fırtına ve lodosun etkili olduğu son 48 saatte yaşananların bilançosunu açıkladı. Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı başta olmak üzere SASKİ, Çevre Koruma Dairesi ve Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, bu süreçte teyakkuz halinde vatandaşa hizmet verdi. Büyükşehir İtfaiyesi, 16 ilçenin tamamında fırtına ve lodosun etkili olduğu saatlerde 33 farklı vakaya müdahale etti.
 
Büyükşehir ekiplerinden anında müdahale
 
Olumsuz hava şartlarının getirdiği olaylar neticesinde çatı kopması, yola devrilen ağaç, çatı uçması, çatı panellerinin düşmesi, benzinlik çatısı devrilmesi, binadan kiremit ve betonların düşmesi, tehlike arz eden duvar, trafiği kapatan devrilmiş ağaç, aracın üzerine devrilen ağaç, aydınlatma direği devrilmesi, beton duvarın devrilmesi gibi vakalarla karşılaşıldı. Büyükşehir personeli zor durumda olan vatandaşın elinden tuttu, sorunları aşmasını sağladı. 
 
“Yardıma ihtiyaç duyan her bir hemşerimizin yanında olduk”
 
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşımıza zor zamanında el uzatmak bizim öncelikli görevimiz. Tüm birimlerle teyakkuz halinde olduğumuz 48 saatlik kritik süreçte Sakarya’mız genelinde şiddetli fırtına ve lodosun getirdiği olumsuzluklarla karşılaştık. 16 farklı ilçede aldığımız ihbarlar üzerine, vatandaşımızın hayatını olumsuz etkileyen tüm vakalara anında müdahale ettik. Olumsuz hava şartları sebebiyle yardıma ihtiyaç duyan her bir hemşerimizin yanına dakikalar içinde ulaştık ve müdahale ettik. Bu süreçte fedakarca çalışan personelimizle, Sakaryalıların her zaman yanındayız, görev başında hazırız. Can kaybının yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir” denildi. 
UB Group
Sakarya'da fırtınanın verdiği hasarın bilançosu
UB Group
Sakarya'da fırtınanın verdiği hasarın bilançosu
Sakarya'da fırtınanın verdiği hasarın bilançosu
Sakarya'da fırtınanın verdiği hasarın bilançosu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden