Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Müge Anlıya çıktı Kızım kaçırıldı dedi

04-11-2019 16:04:06 - SAKARYA
Müge Anlıya çıktı Kızım kaçırıldı dedi

Kızının 60 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası akrabası tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Hardal Burger Akyazı
Adapazarı'nda yaşayan Mine Hanım, Müge Anlı’nın programına katılarak kızının 60 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası akrabası tarafından kaçırıldığını iddia etti. Yayına bağlanan kızı kaçırılmadığını kendi rızasıyla gittiğini söyledi.
 
Kızıyla arasının çok iyi olmadığını ve yüzündeki doğum lekesinden dolayı kızının kendisinden utandığını söyleyen anne Mine Hanım, şüpheli Ahmet Akkaya'nın kızına 12 yaşından beri müstehcen mesajlar attığını ileri sürdü. Anlatılanlar karşısında sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, 18 yaşındaki Yaren'i kaçıran Ahmet Akkaya'ya "Ahmet bey, hemen arayın beni uğraştırmayın" dedi.
 
Yaren Kara'nın kuzeni Bahar Akkaya, telefonla canlı yayına telefon bağlanarak kuzeninin tehdit edildiğini ve korkudan gittiğini belirtti. 
 
CANLI YAYINA BAĞLANDI
 
17 yaşında iken kaçırıldığı iddia edilen Yaren Kara'nın kaçırıldıktan sonra ise 18 yaşını girdiği belirtildi. 18 yaşına giren Yaren Kara canlı yayına bağlandı. Kara, kendi isteği ile geldiğini Ahmet Akkaya ile kalacağını açıkladı. Canlı yayına bağlanan Yaren Kara ise annesi ile ilgili çarpıcı şeyler söyledi. Genç kız "Babam öldükten sonra annem, annesinin yanına gitti. Ben yalnız kaldım. Annem benim adımı 15 yaşımdan beri Ahmet Akkaya ile çıkarmaya başladı. Benim 18 yaşıma kadar Ahmet Akkaya ile ilişkim olmamıştı zaten. Ahmet Akkaya'yı seviyorum. Ben onunla hayat yaşamaya razıyım. Biz evleneceğiz." dedi. Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı, Yaren'e "Gel sana başka bir hayat kuralım" dedi. Ancak genç kız hiçbir teklife yanaşmadı. ​​​​​​​
Programa telefonla bağlanan Ahmet Akkaya ise "Olan olmuş, ben bu kızı nikahıma alacağım" sözleriyle Anlı ve stüdyodakileri çileden çıkardı. Sunucu Müge Anlı ise bu olayın sonrasında "Bu kadar azıp kudurmanın sonu iyi değildir" dedi.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Emre yalim 5 yıl önce2019-11-05 07:55:46

Ne guzel iste sana hayatta yaptigin en buyuk hatayla uzulmeleri

0
-0
Misafir 5 yıl önce2019-11-04 23:35:28

Allah sizi bildiği gibi yapsın seviyosun ha pis sapiklar utanmaz ahlak yoksunlari

0
-0
Elif kilickeser 5 yıl önce2019-11-04 17:59:29

Anneden baskasina yalan neden gencler boyle hatalara dusuyorlar Rabbim yardim etsin insallah

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden