Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Milletimizin desteği gücümüzü arttıracak

30-03-2019 13:28:54 - SAKARYA
Milletimizin desteği gücümüzü arttıracak

Ekrem Yüce Sakarya'da seçimlerde başarılı olacak, hizmet sevdamızla hareket edeceğiz" dedi.

Hardal Burger Akyazı
Korucuk, Ozanlar, Tuzla Mahallelerini ziyaret eden ve Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Derneği üyeleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Mutlu ve güzel Sakarya için çalışacağız. Talep ve ihtiyaçlara dönük çözümler üreteceğiz. İnşallah milletimizin desteğiyle Sakarya'da seçimlerde başarılı olacak, hizmet sevdamızla hareket edeceğiz" dedi.
 
 
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Korucuk, Ozanlar, Tuzla Mahalleleri ziyaretinde vatandaşlarla buluşan Yüce, Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Derneği üyeleriyle de bir araya geldi. Başkan Adayı Yüce'ye AK Parti İl Başkanı Yunus Tever eşlik etti.
 
 
 
Sakarya'ya güzel hizmetler
 
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın yaptıklarını biliyoruz. Sakarya'da da güzel hizmetlerde bulunacaktır. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Son günlerde de kapı kapı dolaşarak çalışmaya devam edeceğiz. Adapazarı'nda Mutlu Işıksu'ya, Büyükşehir'de Ekrem Yüce'ye verilecek her oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gidecektir" dedi.
 
 
 
Hizmet sevdası
 
Başkan Adayı Ekrem Yüce, "4 aydır Sakarya'yı ilmek ilmek dokuduk. Daha mutlu ve güzel Sakarya için çalışacağız. Talep ve ihtiyaçlara dönük çözümler üreteceğiz. Ülkemizin gelişimini ve büyümesini engellemek isteyenlere gereken cevabı vereceğiz. İnşallah milletimizin desteğiyle Sakarya'dan seçimlerde başarılı olacak, hizmet sevdamızla hareket edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
Güven Yapı
Milletimizin desteği gücümüzü arttıracak
Ürdüç
Milletimizin desteği gücümüzü arttıracak
Milletimizin desteği gücümüzü arttıracak
Milletimizin desteği gücümüzü arttıracak

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden