Aydın Metal
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Maskesiz sokağa çıkıp polise mukavemette bulundular

19-05-2020 10:49:18 - SAKARYA
Maskesiz sokağa çıkıp polise mukavemette bulundular

Adapazarı ilçesinde maskesiz sokağa çıkan ve kimlik kontrolleri esnasında polise mukavemet gösteren iki kişi ile ekipler arasında arbede çıktı.

Özgür Adımlar
 
Adapazarı ilçesinde maskesiz sokağa çıkan ve kimlik kontrolleri esnasında polise mukavemet gösteren iki kişi ile ekipler arasında çıkan arbede sırasında biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilen şahıslar, polis tarafından yere yatırılıp ters kelepçe takılarak gözaltına alındı.
 
Olay, Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Gar Meydanı mevkinde sabah saatlerinde meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde alınan karar ile Sakarya ilinde maskesiz sokağa çıkmak yasaklanmıştı. Bu karara uymayan iki vatandaş ise maskesiz şekilde sokağa çıktı. Kişileri gören polis ekipleri, yasağa uymayan vatandaşların kimliklerini kontrol etmek isteyince polis ve şahıslar arasında arbede yaşandı.
 
Biber gazı sıkılıp, ters kelepçe takılarak karakola götürüldüler
 
Kimliklerini vermemekte direnen vatandaşlar ile polis ekipleri arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Vatandaşların duruma tepki göstererek kendilerinden kimlik isteyen polis ekiplerine mukavemet uygulamaları sonrasında Gar Meydanı üzerinde hazır bulunan çevik kuvvet ekipleri olay yerine geldi. Arbede esnasında polis ekipleri kendilerine direnen şahıslara öncesinde biber gazı sıktı ve daha sonrasında ise ters kelepçe takarak etkisiz hale getirdi. İfadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine götürülen iki şahsa, ‘Görevi Yaptırmamak İçin Direnme Suçu’ ve maske kullanmanın zorunlu olduğu yerlerde maske takmayarak yasağı ihlalden gerekli idari ve adli işlemlerin uygulandığı öğrenildi. Karakoldaki işlemleri tamamlanan iki şahıs daha sonrasında ise serbest bırakıldı.
Akgün Restoran Çorba
Maskesiz sokağa çıkıp polise mukavemette bulundular
Akgün Restoran Çorba
Maskesiz sokağa çıkıp polise mukavemette bulundular
Maskesiz sokağa çıkıp polise mukavemette bulundular
Maskesiz sokağa çıkıp polise mukavemette bulundular

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ali Veli 4 yıl önce2020-05-20 01:13:50

Evet belki terörist yakalamadılar belki ama art niyetle mukavemet gösterene ters kelepçe bile az gelir

0
-1
ismail hakkı 4 yıl önce2020-05-19 20:59:18

az bile yapmışlar.hele birde kameralar olmucaktı tadı öyle daha iyi cıkıyor

0
-1
Sinan Bulut 4 yıl önce2020-05-19 18:21:45

Ters kelepçe takıyorsun,,sanku terörist yakaladın..Kimi polisler kendilerini ejderha sanıyor,ben sanmıyorum gençlere tatlı dille konuşmamışlardır.

1
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks