Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

MARKAnın 2020 Yılı ilk toplantısı yapıldı

24-01-2020 11:47:14 - SAKARYA
MARKAnın 2020 Yılı ilk toplantısı yapıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) 2020 yılı ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in katılımıyla Düzce ilinde gerçekleştirildi.

Özgür Adımlar
Toplantı öncesi Düzce Valiliğini ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile bir süre bölgedeki gelişmeler ve gündeme dair görüş alışverişinde bulundu.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir misafirperverlikleri için Vali Dr. Zülkif Dağlı’ya teşekkür ederken, Vali Dağlı da Sayın Valimizi ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Görüşme sonrası Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Vali Dr. Zülkif Dağlı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2020 yılı Ocak ayı olağan toplantısına geçtiler.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir’in katılımıyla Topuk Yaylası Tesislerinde düzenlenen toplantıya ayrıca; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu katıldı.
 
MARKA’nın aylık ekonomik görünüm raporu, çalışma ve sonuç odaklı program ile 2019 yılı Aralık ayı harcama ve faaliyetlerinin değerlendirildiği, görüş ile önerilerin de dile getirildiği toplantı, dilek ve temennilerin belirtilmesiyle son buldu.
Ürdüç
MARKAnın 2020 Yılı ilk toplantısı yapıldı
UB Group
MARKAnın 2020 Yılı ilk toplantısı yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran