İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Jandarma’dan Dev Operasyon

20-09-2017 16:58:20 - SAKARYA
Jandarma’dan Dev Operasyon

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı zehir tacirlerine operasyon gerçekleştirdi

Özgür Adımlar
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada:
 
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan istihbari çalışmalar sonucu; Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Karapürçek ilçelerinde, yasadışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili toplam (6) ayrı operasyon icra edilmiştir.
 
Uyuşturucu arama köpeğinin de kullanıldığı bu operasyonlarda toplam, (9 kilo, 140 gram) kubar esrar, (608) kök kenevir bitkisi, (1) adet tabanca, (2) adet av tüfeği, (2) adet hassas terazi ve (1) adet sustalı bıçak ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak hakkında adli soruşturma başlatılan (7) şüpheliden, F.S., K.K VE İ.K olmak üzere toplam (3) şüpheli tutuklanarak Ferizli Cezaevine konulmuştur. 
 
İnsanlarımızı maddi çıkarları uğruna ölüme sürükleyen ve gençlerimizi uyuşturucuya bulaştıran, geleceğimizi karartan zehir tacirlerine karşı Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, bütün vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat Telefonuna, uyuşturucuyla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri hem insanımız korumak hem de uyuşturucudan menfaat temin edenlere karşı mücadelede ki etkinliği artıracaktır. denildi.
Ürdüç
Jandarma’dan Dev Operasyon
UB Group
Jandarma’dan Dev Operasyon

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks