Allday (süvari)
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi

17-09-2023 19:50:05 - SAKARYA
Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediye Başkanına yönelik sözleriyle büyük tepki çekmişti. Alişan, bugün geri adım atarak Başkan Ekrem Yüce'yi ziyaret ederek özür diledi.
 
Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin her yıl düzenlediği başkanlar toplantısında SESOB Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yönelik tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu.
 
Başkan Yüce'yi toplantıya davet ettiklerini ancak gelmediğini söyleyen Hasan Alişan'ın Başkan Yüce'ye adeta gelme dercesine davetiyeyi mesai bitiminde güvenliğe bıraktırdığı ortaya çıkmıştı.
 
Büyükşehirden yapılan açıklamada ise ; "Bahse konu olan program için davetiye toplantıdan bir gün önce kurumumuz santraline bırakılmış, Başkanımız Ekrem Yüce’nin programlarını tertip eden Özel Kalem Müdürlüğüne SESOB tarafından ulaşılmamış, davetiye ulaştırılmamıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin davetten haberi olmamasıyla birlikte kendisiyle telefonla da bir iletişim kurulmamıştır" denilmişti.
 
GERİ ADIM ATTI ÖZÜR DİLEDİ
 
SESOB Başkanı Hasan Alişan'a STK'lar ve AK Parti tabanından sert tepkiler gelirken bugün önemli bir gelişme yaşandı. Hasan Alişan Başkan Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret ederek özür diledi.
 
Başkan Yüce, ziyaretle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında; "SESOB Başkanı Hasan Alişan’ı ağırladık. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri toplantıda sarf ettikleri sözler adına üzüntülerini ve özürlerini bildiren Sayın Alişan ile yaşanan yanlış anlaşılma hususunda görüştük.
 
Hepimiz bulunduğumuz görevlerin milletimiz için olduğunu biliyor; bütün gayretimizi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek adına kullanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Güven Yapı
Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi
Ürdüç
Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi
Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi
Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi
Hasan Alişan Ekrem Yüce'den özür diledi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sinan 11 ay önce2023-09-18 13:47:09

Fuzuli işler, fuzuli adamlar

0
-0
Kadir özmen 11 ay önce2023-09-18 06:35:25

Ve menfaatlerimiz açısından bu açıklamayı yaparız... biz buna halk arasında çıkar ilişkisi diyoruz kimse kimseyi kandırmasın AKP attık tamamen menfaat partisi olmuştur yakında aday adayları ortaya çıktığı zaman nedemek istediğimi anlayacaksınız!!!

1
-0
Muhalif 11 ay önce2023-09-18 00:20:33

Ben olaydan birsey anlamadim. Belediye basin biriminin bultenini haber olarak buraya koymak marifet degil. Marifet herkese ayni uzaklikta olmak. Yarin hesap vakti geldiginde tanri huzurunda belediye sizin destekciniz olmyaacak.

2
-0
Husumetlilerin kavgasında kan aktı
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Zada Home