YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Görüntüleri çeken kişi konuştu

22-02-2020 16:19:36 - SAKARYA
Görüntüleri çeken kişi konuştu

O cani, köpeği de eziyet ederek öldürmüş. Öldürdüğü hayvanları sucuğa göndermiş

Özgür Adımlar
Karapürçek ilçesinde, Remzi A.'nın yere yatırdığı büyükbaş hayvana sopayla vurup, öldürdüğü anları cep telefonu ile görüntüleyen Barış Arslanboğa, konuştu.
 
Daha önce Remzi A.'nın yanında çalıştığını anlatan Arslanboğa, İstanbul'da oturuyordum. İş için Adapazarı'na, bir ağabeyimizin tavsiyesiyle geldim. Remzi A., hayvanlara işkence yapıyordu. Benim hayvan sevgim olduğu için zoruma gidiyordu. Hasta bir inek vardı, ineğe 'kalk' diyordu sonra da kalaslar ve sopalarla vuruyordu. Çekerek ineklerin boynuzlarını koparmaya çalışıyordu. Genellikle hayvanların boynuzu yok. Yaşananlar zoruma gittiği için videosunu çektim. Gözümün önünde 3 tane hayvan öldürdü, bir köpeği de eziyet ederek öldürdü dedi.
 
Remzi A.'nın kendisini tehdit ettiğini iddia eden Barış Arslanboğa, Yaşananlara dayanamadım, yanından kaçmak zorunda kaldım. 'Sen bunları gördün, bu ineği nasıl kestiysem, seni de öyle keserim. Kimsenin bundan haberi olmayacak' diyerek beni tehdit ettiği için şikayette bulunamadım, sessiz kaldım mecburen diye konuştu.
 
Remzi A.'nın tehditleri ve vicdan azabı çekmesi üzerine şikayetçi olduğunu ifade eden Arslanboğa, ölen hayvanları bir arkadaşına verdi. Adam daha önce at kestiği için televizyonlara çıkmış. Bu adamı arayıp, ineği verdi. Gelen adam ineği görünce, 'bundan bir şey olmaz, en fazla sucuk yapılır bundan' dedi şeklinde konuştu.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Çetin öztür 5 yıl önce2020-02-23 00:13:15

O cani şerefsizide o sucukçuyuda ikiside sorgulanmalı cezalandırılmalı

0
-0
Akyazii 5 yıl önce2020-02-22 16:58:11

Duyarlı bi vatandasmis tebrik etmek lazım vidyoyu ceken kardesimizi

1
-0
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden