Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Gönlümüzde milletimize hizmet etme sevdası var

04-03-2019 11:52:26 - SAKARYA
Gönlümüzde milletimize hizmet etme sevdası var

Kocaali Belediyesi Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısına Başkan Adayı Ekrem Yüce katıldı.

Özgür Adımlar
Kocaali Belediyesi Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısına katılan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Destek sizden hizmetkarlık bizden. Biz buraya makam için gelmiyoruz. Biz buraya hizmet için geliyoruz. Bizim gönlümüz milletimize hizmet etme sevdası var. Biz milletimize aşkla bağlıyız" dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Ekrem Yüce, Kocaali Belediyesi Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıya başta AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek olmak üzere Kocaali Belediyesi Başkanı Ahmet Acar, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve çok sayıda partili katıldı.
 
En iyi sonucu alacağız
 
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, "Cumhur İttifakı'nın kurulmasınında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Beka için milli kararın, cumhur için istikrarın arkasındayız. Tevazuyla, samimiyetle ve gayretle gönül belediyeciliğinin bayrağını burçlara dikeceğiz. Sakarya'da ve Kocaali'de Cumhur İttifakı en iyi sandık sonucu alacağına yürekten inanıyorum" dedi.
 
AK Parti destan yazdı
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, "Bizim başka bir sebebimiz, başka bir davamız, başka bir hikayemiz var. AK Parti her alanda çok başarılı oldu ama belediyecilikte destan yazdı. Cumhur İttifakı ülkemizin bekası için çok önemli. Biz biliyoruz ki sonuçları değiştirmeyiz ancak sebeplerini oluşturabiliriz. Biz burada Cumhur İttifakı'nın başarılı olabilmesi için sebepler oluşturuyoruz. Rabbim İnşallah 31 Mart'ta bir kez daha istikrarı devam etmesini sağlar" dedi.
 
Aşkla bağlıyız
 
Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Kocaali geçtiğimiz seçimlerde Cumhur İttifakı'nda yüzde 72 oy oranını yakalamış. İnşallah 31 Mart'ta biz bu rakamı en 85 yapacağız. Büyükşehir olarak Kocaali'ne 88 milyon TL yatırım yapılmış. Biz bu rakamı inşallah 188 milyon TL'ye kadar çıkaracağız. Destek sizden hizmetkarlık bizden. Biz buraya makam için gelmiyoruz. Biz buraya hizmet için geliyoruz. Bizim gönlümüz milletimize hizmet etme sevdası var. Biz milletimize aşkla bağlıyız" dedi.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden