10 K Grup
Toprak Turizm

Geyve ve Pamukova'da meyve bahçelerini don vurdu

31-03-2023 23:17:52 - SAKARYA
Geyve ve Pamukova'da meyve bahçelerini don vurdu

Özgür Adımlar
Pamukova ve Geyve'de meyve bahçelerini don vurdu. Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar,  zirai don nedeniyle meyve bahçelerinde büyük zarar oluştuğunu söyledi. 
 
Meteorolojinin zirai don uyarısında bulunduğu Sakarya'da gece sıcaklık 0 altına düştü. Gece en düşük sıcaklık eksi 9 derece ile Pamukova Akçay Barajı'nda ölçüldü. Sıcaklıklar Taraklı'da eksi 6.4, Geyve Hisarlık'ta eksi 3.3, Pamukova'da eksi 2 olarak ölçüldü.
 
Don Geyve ve Pamukova'da meyve bahçelerini vurdu.
 
Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, don olayından etkilenen Geyve ve Pamukova ilçelerinde üzüm, erik, ayva, ceviz, şeftali  gibi meyve bahçelerinde zarar oluştuğunu söyledi.
UB Group
Geyve ve Pamukova'da meyve bahçelerini don vurdu
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Doğrucu 1 yıl önce2023-04-01 18:55:01

Bilgi ve eğitimle ve zirai dona karşı kullanılan ilaçlarla Meyve ağaçlarını kurtarmak mümkün olabilirdi..önce tedbir sonra takdir..biraz araştırma yapılıp çiftçimize Daha faydalı bilgiler sunulabilirdi..Meteorolijeden alınan bilgi ile ancak bu kadar olur..Şükür her nimetin Kendi cinsinden olmalıdır..vesselam..

0
-0
Doğrucuya cevap 1 yıl önce2023-04-01 13:27:02

Ne demek istediğini daha açık söylersen daha güzel olur ziraat odası gidipte çadırmı çekecek yoksa ateş yakıp ısıtıcakmıydı bir gün öncesinde zaten uyarı yapıldı neden mahsül sahipleri tedbir almadı o zaman Allah rızkın kadar verir ne bir fazla ne bir eksik şükrünüz varmı bu günki nimetlere bugün ki sağlığına karalamaya yer arıyorsunuz ben bu günüme şükür diyorum sağlıklıydım hasta oldum çok şükür yatağa bağlı değilim daha kötüde olurdu bugün iyisin yarın ne olacaksın belli mi yok

0
-0
Doğrucu 1 yıl önce2023-04-01 01:24:44

Don vurdu ziraat odası seyretti..

0
-0
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup