Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Genel Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

04-02-2020 16:33:17 - SAKARYA
Genel Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Genel Asayiş Toplantısı Bu Ay Serdivan İlçesinde Gerçekleştirildi

Özgür Adımlar
Vali Ahmet Hamdi Nayir, ilimiz ile ilçelerdeki genel durumların ele alındığı ve her ay düzenli bir şekilde yapılan Genişletilmiş Asayiş Toplantısına başkanlık etti.
 
Garnizon Komutan Vekili P. Alb. Mustafa Köse, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erhan Sağlam, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Şavaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Şube Müdürlerinin katıldığı toplantı SAÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
 
“Brifing Verildi"
 
Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım’ın ilçedeki genel durum hakkında bir brifing verdiği toplantıda il özelindeki çalışmalar da değerlendirilirken, Üniversite Rektörleri de görüş ve önerilerini aktardılar.
 
“Şehitlerimize Rahmet Diliyoruz”
 
Dün Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda Şehit düşen Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, her ay farklı bir ilçenin genel durumunu ele aldıkları bu gibi toplantılara önem verdiklerini belirterek, “Bize bu toplantı için ev sahipliği yapan üniversitelerimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Üniversitelerimizin yer aldığı Serdivan ilçemizde öğrencilerimiz ve elbette onların barındığı yurtlarımız çoğunlukta bulunuyor. Bu vesile ile aramıza kıymetli Rektörlerimizi de alarak Kaymakamlarımız, Garnizon ve Adliye temsilcilerimiz ile birlikte ilçemizin kendi özeline ait değerlendirmeyi hep birlikte yapmayı uygun gördük. Bugünkü toplantımızda da başta Serdivan Kaymakamlığımız olmak üzere yine Emniyet ve Jandarma teşkilatlarımız ile diğer ilgili birimlerimizin yaptıkları çalışmaları değerlendireceğiz” dedi.
 
“Huzur Ortamının Devamı İçin Çalışmalar Yapılıyor”
 
Genel güvenlik ve asayişi olumsuz etkileyen konuların değerlendirilerek vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususların görüşülerek karara bağlandığı toplantının sonunda Vali Ahmet Hamdi Nayir, herkese görevlerinde başarılar diledi.
UB Group
Genel Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
Ürdüç
Genel Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks