YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için Bu isimler öne çıkıyor

15-04-2019 13:00:30 - SAKARYA
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için Bu isimler öne çıkıyor

Fatih Çelikel’in görev değişikliğinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atanacak isim merak ediliyor.

Hardal Burger Akyazı
31 Mart seçimlerinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu. Fatih Çelikel’in görev değişikliğinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atanacak isim merak ediliyor. 
 
Gençlik ve Spor Müdürlüğü için birçok kişinin adı geçiyor. Spor camiası Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanacak kişinin Sakaryalı olmasını, sporun içinden gelen ve sporu iyi yönetebilecek, geliştirecek bir isim olmasını istiyor. 
 
Müdürlük görevi için  Uğur Kobaş ve Özgür Aygün'ün adı geçiyor. Avrupa ve Dünya Karate Hakem Kurulu üyesi olan Uğur Kobaş Sakarya şehrinin yetiştirdiği en önemli spor adamlarından biri. Avrupa ve Dünya’da spor alanında çok önemli bir yere sahip olan ve hakemlik kariyerinde 20’nci yılını dolduran Kobaş'a Avrupa Karate Federasyonu tarafından altın rozet takıldı. Eğitimi, sporculuk hayatı, antrenörlük, idarecilik ve hakemlik kariyeriyle Kobaş adaylar arasında öne çıkan isim. 
 
İl Müdürlüğü için ismi geçen bir diğer spor adamı Söğütlü İlçe Spor Müdürü ve aynı zamanda Hakemler ve Gözlemciler Derneği Sakarya Şube Başkanı Özgür Aygün'ün adı da müdürlük için geçiyor.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)