10 K Grup
Ellidört Park

Fırtına ve lodosta sokakta kalanlar bize ulaşsın

30-11-2021 14:40:41 - SAKARYA
Fırtına ve lodosta  sokakta kalanlar  bize ulaşsın

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, fırtına ve lodos sebebiyle evine giremeyen, için sosyal medyadan "Büyükşehir yanınızda” mesajı verdi.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, etkili olan fırtına ve lodosun hayatı olumsuz etkilediği İstanbul ve Sakarya için sosyal medyada paylaşımda bulundu. Başkan Yüce, fırtına sebebiyle İstanbul’da meydana gelen olaylarda hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, Sakarya’da bu zor süreçte, olumsuzluklar sebebiyle evinden çıkmak zorunda kalan ve başını sokacak bir yuva arayan vatandaşlara “Biz buradayız” mesajı verdi.
Açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Öncelikle İstanbul’da fırtına nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü felaketten korusun. Sakarya’mızda da etkili olan fırtınada sokakta kalan vatandaşlarımız ALO 153 Çözüm Masasını arayabilirler” ifadelerine yer verildi.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş 3 yıl önce2021-12-01 08:37:31

Başkanım Güllük çamii tuvaletinde genç madde bağımlısı biri aylardır duvaletlerde yatmakta bunu oradaki camii derneği başkanı ve çay ocağı çalıştıranlar da biliyor ailse eve almadığı için de tuvaletlerde yatıp kalkıyor bunu oradan acil bir şekilde gitmesi gerek çünkü bayanlar korkar oldu kolanya çok içiyor sürekli tuvaletlerde n çıkmıyor

0
-0
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks