İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Fındıklıkta tombala oynarken yakalandılar

13-05-2020 15:08:59 - SAKARYA
Fındıklıkta tombala oynarken yakalandılar

Karapürçek Yazılıgürgen Mahallesinde bir fındıklık bahçesinin içerisinde bulunan barakada tombala oynayan 7 kişi jandarma tarafından suçüstü yakalandı

Özgür Adımlar
Yazılıgürgen Mahallesi'nde fındık bahçesindeki bir barakada tombala oynandığı ihbarını alan  Karapürçek İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri barakaya baskın düzenledi.
 
Barakanın içerisinde tombala oynarken yakalanan F.A., E.K., Z.K., A.Y. H.A. ve S.K. isimli şahıslara Kabahatler Kanunu'nun 34’üncü maddesi gereğince 6 bin 125 TL,  1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. Maddesi gereğince 15.900 TL. idari para cezası uygulandı. Alınan ifadelerde F.A. isimli şahsın kumar oynamak için yer ve imkân sağladığı tespit edildi.
 
HER ŞEY TEMİN EDİLMİŞ
 
Olay yerinde yapılan aramada 89 adet oyun markası, 317 adet oyun pulu,  25 adet tombala kâğıdı, 2 adet ışıldak, 1 adet jeneratör,  10 metre elektrik kablosu, jeneratör için 3 litre benzin ve şüpheli şahısların üzerinde yapılan üst aramasında 47 bin 252 TL ele geçirildi.
 
SERBEST BIRAKILDILAR
 
Olay ile ilgili olarak Akyazı Cumhuriyet Savcısı'na bilgi verilmiş olup,  şüpheli şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.
Marmara Göz
Fındıklıkta tombala oynarken yakalandılar
UB Group
Fındıklıkta tombala oynarken yakalandılar
Fındıklıkta tombala oynarken yakalandılar

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)