Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Ekrem Yüce direksiyona geçti

23-03-2019 12:51:38 - SAKARYA
Ekrem Yüce direksiyona geçti

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce 'Başkan Taksi' ile üniversite öğrencileriyle yolculuk yaparak sohbet etti.

Özgür Adımlar
Belediye İşi Gönül İşi’ diyerek çalışmalarını sürdüren Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem Yüce, “Başkan Taksi”nin direksiyonuna geçerek yolcu taşıdı. Yüce Adapazarı sokaklarında taksi kullanarak öğrencilerle sohbet etti.
 
"BİZ HEP HALKIN İÇİNDEYİZ"
 
Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem Yüce, taksiye binen öğrencilerle bir süre sohbet etti.
 
Taksiye binen öğrencilerden birinin ‘çok güzel uygulama halkın içinden biri gibi’ sözcüğünü kullanması üzerine konuşan Yüce; “Biz hep halkın içindeyiz. Zaten daha önce burada ben merkez Erenler Belediye Başkanıydım. Adapazarı’nda Belediye Başkan Yardımcısıydım. Daha sonra ÇAYKUR Genel Müdürü olarak görevlendirildim. Uzun yıllar ÇAYKUR Genel Müdürlüğünü yaptım. Şuanda da tekrar Sakarya’mıza sizlere hizmet etmek adına aranıza geldik inşallah. Sizlere hizmet etmek için buradayız. 31 Mart seçimlerinde Allah yardım ederse sizlerinde katkıları ve destekleriyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Zaman zaman böyle Başkan Takside sizleri üniversiteye taşırız inşallah.” dedi.
 
"ARANAN ELEMAN OLUN"
 
25 yıldır Recep Tayip Erdoğan üniversitesinde öğretim görevliliğini yaptığını ve seçim münasebetiyle hocalığı bıraktığını söyleyen Yüce; “Her iki üniversitede ders veriyorum. Haftada bir gün Bolu’da, haftada bir gün Rize’de. Öğrencilere ilk derste verdiğim not bir bilgenin sözü. Bir, hayatta bildiğim tek bir şey vardır. O da olmaz diye bir şey yoktur. İki, hayatta başarılı olmak için mutlaka ara eleman değil. Aranan eleman ol. Aranan eleman olun ve okulun son sınıfında size taleple gelmeye başlar. Hangi dalda olursanız olun her dalda müthiş ihtiyaç var. Ama siz yeter ki derslerinizde başarılı olun” ifadelerini kullandı.
 
GÜÇLÜ TOPLUMUN TEMELİNİ SİZLER OLUŞTURACAKSINIZ
 
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığını yaptığını belirten Ekrem Yüce; “Türkiye’nin kalkınma Planlarında şu yazar birinci madde ‘nitelikli insan güçlü toplum’ ‘güçlü toplum güçlü devlet’. Demek ki nitelikli insan olmazsa güçlü toplum olmaz. Nitelikli devletin olması için de Güçlü toplum olması gerek. Sizler şuan da bu işin temellerisiniz, planlarısınız. Güçlü toplumun temelini sizler oluşturacaksınız. Güçlü devletin temelini de siz oluşturacaksınız. Ama neyle ‘nitelikli’ ile. Diploma ile demiyor, nitelikli. Diploma olabilir eğer nitelikli değilsen diploma sadece senin için güzel bir kader olmuş olur. Onun için iş konusunda yapacağınız tek şey nitelikli eleman olmanız.” şeklinde konuştu.
 
Başkan adayı Yüce, öğrencilere poşet çay verip başarı diledi.
Güven Yapı
Ekrem Yüce direksiyona geçti
Akgün Restoran Çorba
Ekrem Yüce direksiyona geçti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden