Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Ekrem Yüce'den SATSO Meclis Başkanı Ercan'a ziyaret

11-10-2022 17:05:09 - SAKARYA
Ekrem Yüce'den SATSO Meclis Başkanı Ercan'a ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdem Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özgür Adımlar
SATSO Hizmet Binası’ndaki Meclis Başkanı makamında gerçekleşen ziyarette Meclis Başkan Yardımcıları Onur Kansu ile Murat Ekşi, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Gün, Meclis Divan Katibi Serap Yılmaz da hazır bulundular.
 
Karşılıklı hediye takdimi ve iyi dileklerle başlayan ziyarette SATSO seçimlerinin ardından başlayan 4 yıllık yeni süreç ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; “Meclis Başkanımız Sn. Erdem Ercan kardeşimizin yeni görevi hayırlı olsun. Tamamlanan SATSO seçimlerinin ardından en mühim olan Sakarya’nın kazanmasıydı, öyle de oldu. Siyasette 8 dönem seçim maratonuna girmiş biri olarak bu süreçleri çok iyi biliyorum. Kaybettiğimizde çok üzülmemek kazandığımızda da görevlerimizi unutacak kadar sevinmemek önemlidir.
 
SATSO’da yaşanan bu kan değişikliğinin Oda üyeleri ve şehrimiz için iyi olacağını düşünüyorum. SATSO yenilenen kadrosuyla çok daha iyi hizmetlerde bulunmaya devam edecektir. Meclis Başkanımız Erdem Ercan ile birlikte divan üyelerini can-ı gönülden kutluyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Yüce’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan; “Başkanımız Ekrem Yüce’ye nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizin teveccühü ile geldiğimiz bu görev ile 15 bini aşkın SATSO üyesinin yanında Sakarya’ya hizmet için de büyük bir sorumluluk üstlendik. Seçim çalışmalarımızda da dile getirdiğimiz üzre biz SATSO’da bir gençleşme hareketi başlatmayı amaçladık. Meclis üyelerimizin yaş ortalaması 48. Genç ve dinamik bir meclisle birlikte şehrimize katkı sunacağımıza inanıyoruz.
 
Görev süremiz boyunca Büyükşehir Belediyemizin en önemli paydaşlarından biri olmaya devam ederek çalışmayı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye makamımızı onurlandırdığı için tekrardan şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Akgün Restoran Çorba
Ekrem Yüce'den SATSO Meclis Başkanı Ercan'a ziyaret
Güven Yapı
Ekrem Yüce'den SATSO Meclis Başkanı Ercan'a ziyaret
Ekrem Yüce'den SATSO Meclis Başkanı Ercan'a ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
KDV düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak