Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Cumhurbaşkanı Erdoğana Sevgi Seli

19-03-2019 15:47:44 - SAKARYA
Cumhurbaşkanı Erdoğana Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da Demokrasi Meydanı'nda halka hitap ediyor.

Özgür Adımlar
İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
 
Sakarya en ağır imtihanlara tabi tutulup hepsinden de alnının akıyla çıktı. Sakarya'nın gönlü vatan aşkıyla 4 mevsim baharı yaşıyor. Baharın müjdecisi cemreler 31 Mart'ta sandıklara da düşecek. 
 
Bugün Sakarya'da 45. il mitingimizi yapıyoruz. Bunun yanında İstanbul'da 13. Ankara'da 8 ilçe mitingi yaptık. 39 günde 71 miting gerçekleştirmiş olacağız. Niçin bu kadar çok çalışıyoruz mücadele ediyoruz sadece üç beş belediye başkanlığı almak için bu kadar çalışılır mı? Eğer öyle olsaydı muhalefetin 171 miting yapması gerekirdi. Buna rağmen bizim değil yarımız onda birimiz kadar çalışmıyorlar. Göstermelik toplantılarla gün öldürüyorlar. Bizim böyle çalışmamızı sebebi ülkemizi ve sizleri çok seviyor olmamızdır. 31 Mart'ın bir beka seçimi olduğunu söylüyoruz.Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. Gezi olayları 17-25 aralık emniyet yargı darbe girişimini yaşadığımızda 2014 yerel seçimlerinin bizim sonumuz olacağını düşünerek ellerini ovuşturuyorlardı. 2014'teki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de benzer bir beklentiye girdiler. 15 Temmuz'da darbe ile ülkeyi ele geçirmeye çalıştılar.
 
DEFOL ORAYA GİT
 
Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bizim Güneydoğu Anadolu bölgemiz var,  Doğu Anadolu Bölgemiz, Karadeniz'imiz, Akdeniz'imiz, Orta Anadolu'muz, Ege'miz,  Marmara'mız var ama Kürdistan diye bir bölge Türkiye'de yok. Bu beyefendi Kürt de değil. Ne idüğü belirsiz, Kürdistan'ı çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var. Defol oraya git. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Bizi bölemeyecekler, parçalayamacaklar.
 
GELİN BU KARANLIK OYUNU BİR KEZ DAHA BOZALIM
 
CHP'ye gönül verenlere, İP'ye, SP'ye sempati duyanlara sesleniyorum. Gelin bu karanlık oyunu bir kez daha bozalım. Gelin ülkeyi tökezletmek isteyenleri bir kez daha hüsrana uğratalım. Bugün Türkiye'nin bir olma, beraber olma, iki parmakları gibi kenetlenme günüdür. Ülkemizde bazıları kendi tarihimizdeki zaferleri unutmuş olabilir. Yeni Zelanda'daki olayı gördünüz. Ama elin oğlu hiçbirini unutmamış. 2019'da gelmiş silahına kazımış. Cami basıp 50 müslüman kardeşimizi alçakça katletti. Bölücü örgütün amacı da aynı değil mi? Bazılarının gözleri vardır görmez, kulakları vardı duymaz, dilleri vardır konuşmaz. Bazıları da hepsini görür, duyar ama başka türlü konuşur. Bizim kalbimiz ve dilimiz aynıdır. 
 
Bu şehrimizi aşkla sevmekle kalmadık. Tarihi hizmetlerle de kavuşturduk. Sakarya'da 17 yılda 24 katrilyon yatırım yaptık. 28 bin seyirci kapasiteli bir stadyum, futbol sahaları yaptık. Millet bahçelerinin yapımına başlıyoruz. Sağlıkta bin 335 yataklı 17'si hastane olmak üzere 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. Sakarya Şehir Hastanesi'nin yapımına yakında başlıyoruz.İmar barışı ile 179 bin Sakaryalı kardeşimizin sorununu çözdük. 133 kilometreden aldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 401 kilometreye çıkardık. Çatalca-Yassıören kesimiyle Habibler kavşağının resmi açılışını 3 gün önce Çatalca'da yaptık.
UB Group
Cumhurbaşkanı Erdoğana Sevgi Seli
Ürdüç
Cumhurbaşkanı Erdoğana Sevgi Seli

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden