Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Çifte cinayetin faili adliyede

15-07-2020 12:11:03 - SAKARYA
Çifte cinayetin faili adliyede

Eşi ile kayınvalidesini öldürerek kaçan zanlı adliyede.

Özgür Adımlar
Taraklı ilçesindeki termal tesiste 5 ay önce evlendiği eşi ile kayınvalidesini öldürerek kaçan ve polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan şahıs emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Olay, Taraklı ilçesinde bulunan bir termal tesiste 11 Temmuz Cumartesi günü meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, temizlik için odaya giden görevliler, anne Melahat Önlütürk ile kızı Gülsüm Zeynep Önlütürk K.’yı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen ekipler, anne ve kızının silahla vurularak hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Ayrılmak üzere olduğu eşi ve kayınvalidesini öldürerek kaçan İ.K.’yi yakalamak için Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı titiz bir çalışma başlattı. Sakarya başta olmak üzere çevre illerde de çalışma başlatan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince takibi gerçekleştirilen zanlı İ.K., Kocaeli ilinde yakalandı. Dün akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen İ.K.’nın işlemleri tamamlandı. İşlemleri tamamlanan şüpheli Geyve Adliyesine sevk edildi.
Güven Yapı
Çifte cinayetin faili adliyede
UB Group
Çifte cinayetin faili adliyede

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden