İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Bu proje neden ölümüne desteklenmeli

27-05-2020 10:24:06 - SAKARYA
Bu proje neden ölümüne desteklenmeli

Ali Yıldırım, yerli savunma sanayisinde yerli yazılım ve patentlerin gelecekte sağlayacağı avantajları yazdı.

Özgür Adımlar
Akyazı Basın Birliği Başkanı ve Sakarya Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım, yerli savunma sanayisinde yerli yazılım ve patentlerin gelecekte sağlayacağı avantajları yazdı.
 
Bayraktar Akıncı ile ilgili herkes bir şeyler yazdı çizdi paylaştı. Savunma sanayi açısından ülkemiz için dönüm noktalarından biri fakat asıl önemli olana hiç kimsenin dikkatini çekmeyen noktaya dikkat çekmeden edemedim. Burada kazanılan tecrübe, yerli yazılım ve alınan patentler yakın gelecekte belki de bizimde kullanacağımız uçan otomobillerde ülkemizi dünyada birden sınıf atlatacak. Nasıl?
 
Bu insansız hava araçlarında çalışan mühendislerimiz ve şirketlerimiz şuan dehşet bir tecrübe ve gelişmiş OTONOM yazılıma sahip hem de YERLİ ve MİLLİ.
 
Bu demek oluyor ki uçan otomobil, insanlı dron, ya da ismi her ne olursa üretilmeye başlandığından İHA ve SİHA yazılımlarından kazandığımız tecrübe ve yazılımın kendisi bize en az 10 yıl kazandıracak.
 
Bu cihazlarda Otonom sürüş iniş kalkış gibi özellikler var yani yazılım bu cihazları binlerce saat sorunsuz uçuş iniş ve kalkış yaptırdı en ufak hatalar yeniden programlandı ve elimizde mükemmel bir yazılım ortaya çıktı. İnşallah bu ve bu tür girişimler geçmişte olduğu gibi satılmaya kapatılmaya veya batırılmaya kalkışılmaz. Bu kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun. Adamlar kelle koltukta iş yapıyor ne özel hayat ne lüks bir yaşam Memleket için üretiyorlar.
 
Sosyal medyada babasının hayrına mı yapıyor diyenler var. Bunlara cevap vermek zaman israfı ama . bir çift laf etmeden geçemeyeceğim. Sen onun ayarına gel öyle konuş.  
 
Ali Yıldırım
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
rg 4 yıl önce2020-05-29 12:27:48

İnşallah bu proje gerçekleşir, Gelecek gökyüzünde. Hava sahasını kontrol edebilen ve havadan yapılabilecek tüm manevra , gözetleme ve müdahale gücünü elinde bulunduranlar ayakta kalacak.

0
-0
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden