ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

BBP den çok sert açıklama

09-01-2020 14:59:44 - SAKARYA
BBP den çok sert açıklama

BBP'den çok sert açıklama; "Bizim Turgut oldu fırıldak Turgut"

Özgür Adımlar
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya il Başkanı Cemal Can, partiden Hendek Belediye Başkanlığı'na seçilen ardından istifa ederek MHP'ye geçen Turgut Babaoğlu için zehir zemberek açıklama yaptı. BBP İl Başkanı Can; "Bizim Turgut oldu fırıldak Turgut" dedi. 
 
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına seçildiği BBP'den istifa ederek MHP'ye geçti. 
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya il Başkanı Cemal Can, MHP'ye geçen Babaoğlu ile ilgili açıklama yaptı. 
 
Can'ın açıklaması şöyle; "
 
Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok... Diye söylüyordu şehit genel başkanımız...
 
Evet aynen dediği gibi oldu ne sözler vererek ne yeminler ederek Büyük Birlik Partisinden aday oldu bizim turgut bizlerle yürümeye başladı ama ettiği yeminin verdiği hiçbir sözün arkasında durmadı. 
 
Bizim Turgut oldu fırıldak Turgut. 
 
Şunu unutmamak lazım bizler makamın mevkiinin paranın peşinde değiliz üç günlük dünya hayatı için fırıldak olmaya gerek yok. Hiç kimse Büyük Birlik Partisinden büyük değildir baytur partimize gelmek için günlerce Ankara’ya giderek genel merkezimizin kapısını aşındırarak kendisine sahip çıkmamızı istemedi mi? 
 
Yine aynı boy Turgut namus sözü verecek bu Büyük Birlik Partisinden ayrılmayacağını söylemedi mi?
Belediye başkanlığını kazanması durumunda kendisinden en ufak bir istekte dahi bulunmayan Büyük Birlik Partisine çok büyük bir yanlış yapmıştır. Kendisine oy veren Hendek halkına hangi yüzle bakacak seçim çalışmaları döneminde mitinglere katılan genel başkanımızın Sayın Mustafa Destici beyfendinin yüzüne nasıl bakacaksın? Sana oy veren Büyük Birlik Partisi seçmenlerine hakkını nasıl ödeyeceksin? Seni partilerinden aday göstermeyip kapıyı gösteren bir partiye tekrar hangi yüzle gideceksin? Unutulmaması gerekir ki Büyük Birlik Partisi koca bir çınardır. Gölgesinde dahi faydası olan bir partidir. Yağmurlu günde bize sığınanları her zaman faydası olmuştur. Ama görülüyor ki güneşli havada fırıldaklar gün yüzüne çıkıyor. Biz kimseye yuvadan uçurmadık aksine yuvadan kolan birine sahip çıktık. Ama şunu bilmelisiniz ki kimseyle zorla yuvada tutmayız. Seçildiği günden beri gitti gidiyor denen oldu ve fırıldak Turgut kendisine kucak açan sahip çıkan Büyük Birlik Partisi’nden verdiği namus sözüne rağmen kendilerine göre bir takım sebepten dolayı büyük Birlik Partisi’nden ayrılma kararı vermiştir. Allah doğrunun ve sözünde durun yanındadır."
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
adam turgut 5 yıl önce2020-01-10 15:35:39

kimsede çıkıp demiyor ki adama iş yaptırmıyorlar destek vermiyorlar kendisi de hiç geçmek istemiyordu ama ilçesine hizmet için gelen bi adam bunu yapmak zorunda kaldı kendisini takdir ediyorum ve çalışmalarında başarılarının daha iyi olmasın diliyorum adamsın turgut başkan

0
-0
akyazılı 5 yıl önce2020-01-10 10:09:38

sakarya bbp il başkanı turgutun yemin ve namus sözü verdiğini söylüyor ankaradaki lerde aynısını söylemiyorlarmı eee turgutta rozet takan adama benzemiştir namus sözü ve yemin siyasetcilerin seçim sermayesidir

0
-2
Sakaryale 5 yıl önce2020-01-09 22:38:09

Bbp il başkanı ukala sen koskoca turgut babaoglunu kaybettin için bu kadar cirkeflesme

1
-0
Selcuk kalyoncu 5 yıl önce2020-01-09 17:14:40

Bbpmensubusun ama halkın adamına fırıldak dıyorsun sen kimsin haddını bil.. Bncede gecmemeliydı ama biz mhp ile bbp bir olarak goruyoruz..

1
-0
LAMAZİ 5 yıl önce2020-01-09 15:57:25

MHP den BBP, geçerken iyi miydi ? o zaman "fırıldak" olanları almıyoruz. Neden demediniz?

5
-1
Sağlık Bakanlığı'na 36 bin sözleşmeli personel alınacak
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)