10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Arabuluculuk sınavında çaktı

11-12-2019 11:08:26 - SAKARYA
Arabuluculuk sınavında çaktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili avukat Ali İhsan Yavuz, Adalet Bakanlığı'nın açtığı 'arabuluculuk' sınavında başarısız oldu.

Özgür Adımlar
Adalet Bakanlığı'nın düzenlediği Arabuluculuk Sınavı, 24 Kasım'da yapıldı. Bu sınava arabulucu olmak isteyen 200 milletvekili de girdi. Vekiller arasında İBB Başkanlığı seçimlerinde dikkat çeken, mesleği avukatlık olan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da yer alıyordu.
 
Yavuz, sınavdan geçer not alamadı. Ancak, sınava giren her adayın olduğu gibi Yavuz'un da itiraz hakkı var.  Sınav sonucuna itiraz etmek isteyen adayların, ilgili banka hesabına 40 lira yatırdıktan sonra itiraz dilekçeleriyle birlikte gerekli belgeleri Adalet Bakanlığı Arabulucu Daire Başkanlığı'na yollamaları gerekiyor.
 
ESPRİ KONUSU OLDU
 
“Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu” diyerek İstanbul’da 31 Mart yerel seçimlerinin iptalinde rol oynayan avukat Ali İhsan Yavuz, sosyal medyada espri konusu oldu. “Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu. Arabuluculuk sınavı yeniden yapılacak” esprileri yapıldı.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kod 1234 5 yıl önce2019-12-13 00:05:06

Akyazı nın sevgilisi çaktıysa çaktı sıkıntı yok.

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden