Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Annelerine hayat vermek için yarıştılar

15-08-2020 13:00:57 - SAKARYA
Annelerine hayat vermek için yarıştılar

SEAH'ta yapılan 45'inci böbrek naklinde 3 evlat annelerine böbreklerini vermek için adeta sıraya girdi.

Özgür Adımlar
Ameliyat ekibi ortanca oğlundan alınmasına karar kıldı. Başarılı geçen operasyonun ardından anne ve oğlunun sağlık durumu iyi.
 
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 45'inci böbrek nakli başarıyla gerçekleştirildi. Adı ve yaşı açıklanmayan hastanın uzun yıllardır böbrek yetmezliği çektiği öğrenildi. Hastaya böbreğini vermek için üç evladı da sıraya girerken yapılan testlerde üçünün de böbreğinin uyumlu olduğu görüldü. Ameliyat ekibi ortanca oğlundan böbrek nakli yapmaya karar verdi.
 
TABURCU OLACAK
 
Prof. Dr. Fehmi Çelebi, Prof. Dr. Fatih Altunparmak, Dr. Öğretim Üyesi Necaddin Fırat, Böbrek Nakli Merkezi Başkanı Hamad Dheir ve Operatör Doktor Emrah Akın tarafından gerçekleştirilen operasyon sonra anne ve oğlu hızla sağlığına kavuşuyor. Böbrek nakli olan annenin pazartesi günü taburcu olacağı ve sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.
 
Merkez Başkanı Hamad Dheir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2-3 hafta önce bir hasta annenin ve üç kahraman evladı #seahböbreknaklimerkezi ‘ine böbrek nakli için başvurunca hangi evladından böbrek alacağımız zorlandık! En uygun olan donöründen başarılı bir operasyonla hiç diyalize bulaşmadan nakil oldu. Tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)