Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Anne ve Bebeğini Katlettiler

10-07-2017 11:12:22 - SAKARYA
Anne ve Bebeğini Katlettiler

Kaynarcada ormanlık alanda hamile kadın ve bebeğinin cesedi bulundu

Özgür Adımlar

Suriyeli olduğu belirlenen kadının ve bebeğinin öldürüldüğü belirlendi.

Birlik Mahallesi Dağyeniköy sapağına 100 metre uzaklıktaki ormanlık alanında bir kadın ve bebeğinin cesedini gören vatandaşlar durumu jandarmaya haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma yaptığı incelemede kadının başına taşla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Kadının hamile olduğu belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından anne ve bebeğinin cesetleri, otopsi için İstanbul Adli Tıp kurumu'na gönderildi.Öldürülen kadının kocasının Hatipler Mahallesi'ndeki bir tavuk çiftliğinde çalıştığı öğrenildi.Cinayetle ilgili iki şüphelinin arandığı öne sürüldü.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜLER

Kaynarca ilçesinde özel bir tavuk şirketinde çalışan B.K. ve C.K., isimli iki kişi işyerinde çalıştıkları Suriye uyruklu bir kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştı.

Tartışma sonrasında dün akşam iki şahıs, Suriyeli işçinin eşini Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerine gelerek zorla kaçırdı.

İki şahıs, Suriyeli olan ve isminin Mefta Emani Arrahman olduğu öğrenilen kadına tecavüz ettikten sonra başına taş ile vurarak yanındaki 10 aylık bebeğini de boğarak öldürdü. Suriye uyruklu kadını öldüren şahıslar, kadının cesedini Topçu Mahallesi Dağyeniköyü divanında bulunan ormanlık alana attı.

Suriyeli kadının 9 aylık hamile olduğu ve eşinin kadını doğuma götüreceği öğrenildi.

YAKALANDILAR

9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeğini öldüren şahıslar Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Suriye uyruklu Mefta Emani Arrahman isimli kadına tecavüz ettikten sonra başına taş ile vurarak, yanındaki 10 aylık bebeğini ise boğarak canice öldüren B.K. ve C.K., mahkemedeki sorgularının ardından tutuklandı.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİLER

Olay sonrasında sevk edildikleri adliye önünde bekleyen vatandaşlar 'idam' isteriz diye bağırarak bir anda adliyeye girmeye çalıştı. Bunun üzerine polis ekipleri de vatandaşa müdahale ederek havaya ateş açtı. Polis ve jandarma ekipleri vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı

BU VAHŞETİ GERÇEKLEŞTİRENLER İNSAN OLAMAZ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kaynarca'da Suriyeli anne ve bebeğinin öldürülmesiyle ilgili olarak; "Bu vahşeti gerçekleştirenler insan olamaz.Terörün ve barbarlığın ırkı,milliyeti yok. Yaptıklarının cezasını en ağır şekilde çekmeliler" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Genç kadın ve 10 aylık bebeği için Adapazarı Orhan Camii’nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in kıldırdığı cenaze namazı öncesi ve sonrası yüzlerce vatandaş idam sloganı attı. Genç kadının eşi Halid Al-Rahmun ve yakınları ayakta durmakta zorluk çekti.

9 aylık hamile Emani Al-Rahmun (20) ve 10 aylık bebeği Halaf Al-Rahmun’un cenazeleri, cenaze namazından sonra Suriye’nin İdlip kentine götürülmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına gönderildi.

CANİNİN EŞİ: ÇOCUĞUM ONU ÖLDÜ BİLECEK

Suriyeli kadın ile 10 aylık bebeğini öldüren canilerden Birol Karacal'ın eşi; "İnsanlık dışı bir olay. Bende bir anneyim. Lanetliyorum. Onunla asla aynı soyadı taşımayacağım" dedi.

CENAZESİ SURİYE’YE GÖNDERİLDİ

Kaçırılarak tecavüz edilip 10 aylık bebeğiyle birlikte öldürülen Emani Al Rahmun'un cenazeleri otopsi için İstanbul Adli Tıp kurumu'na gönderildi.

Talihsiz kadının ve bebeğinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Suriye’ye gönderildi

VAHŞET KURBANI ANNE VE BEBEĞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Kaynarca'da vaşice öldürülen Suriyeli 9 aylık hamile Emani el-Rahmun (20) ve 10 aylık bebeği, İdlib'de toprağa verildi. Öldürülen kadının ailesi, katillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Dün Sakarya'da kılınan cenaze namazının ardından anne ve bebeğinin cenazeleri, uçakla Hatay'a gönderildi. Cenazeler buradan Hatay Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracı ile alınarak Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’na getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından cenazeler toprağa verilmek üzere İdlib kentine gönderilerek toprağa verildi.  Öldürülen hamile kadının amcasının oğlu ve kızı, Cilvegözü Sınır Kapısı’nda cenazenin geçişini ağlayarak izledi. Amcasının oğlu Yahya Zarzur, olayı şiddetle kınadığını söyleyerek, “Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Yapılan zulümdür” derken amcasının kızı Halime Rahme ise, “Türkiye gerekeni yaptı. Yakalandılar. Öldürülmelerini istiyoruz. Bir yıldan bu yana ailesini de görmüyor. Ateşlerde yansınlar. 9 aylık hamileydi. Hiçbir suçları da yoktu” şeklinde konuştu.

Marmara Göz
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Marmara Göz
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler
Anne ve Bebeğini Katlettiler

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden