Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Akyazılı esnaftan AVM ye Kapan tepkisi Sinema keyfi kötü bitti

29-11-2018 16:11:05 - SAKARYA
Akyazılı esnaftan AVM ye Kapan tepkisi Sinema keyfi kötü bitti

Özgür Adımlar
Akyazılı esnaf, ailesiyle sinema izlemeye gittiği Erenler'deki bir AVM'den çıkarken aracıyla kapana yakalarak lastiğini patlattı.
 
Akyazı'da esnaflık yapan Cemal Anıl, bir süre önce ailesiyle birlikte Erenler ilçesinde bulunan bir AVM'deki sinemaya gitti. 
 
Sinema izledikten sonra park alanındaki araçlarına binen aile, aracıyla kapana takıldı. Aracının bir lastiği patlayan sürücü neye uğradığını şaşırdı.
 
Patlayan lastiğini kendi imkanlarıyla değiştiren sürücü, kapan uyarı yazısının ışıklı olmadığını, ve uyarı yazısı ile kapan arasının çok yakın olmaması nedeniyle levhayı fark etmediğini belirtti. 
 
Daha öncede benzer şekilde araçların aynı yerde kapana yakalandığının kendisine söylendiğini anlatan Anıl.; " Saat 23.00'de bariyer açık olduğundan kapan olmadığını düşünerek geçmek istedim. Aracımın bir lastiği patladı. Zabıt tutturdum. Olay sonrası benimle ilgilenmediler. Hasarımı karşılamadılar. Ben hatalıyım ama onlar da kusurlu. Uyarı levhası kapana çok yakın. Fark edene kadar kapana yakalanıyorsunuz. Akşam tabelanın ışıklı olması lazım. Önlem alınsın. Başkaları da mağdur olmasın. Ailece soğukta bekledik. Mağdur olduk" dedi.
Akgün Restoran Çorba
Akyazılı esnaftan AVM ye Kapan tepkisi Sinema keyfi kötü bitti
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)