Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

3 şehit asker için o komutana soruşturma

20-10-2021 12:54:48 - SAKARYA
3 şehit asker için o komutana soruşturma

Hendek'teki Havai Fişek Fabrikasındaki patlayıcıların imhası sırasında 3 askerin şehit olduğu patlamaya ilişkin Jandarma komutanına soruşturma açıldı.

Özgür Adımlar
Hendek Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda 3 Temmuz 2020'de meydana gelen patlama sonrası, fabrikada etrafa yayılan patlayıcılar imha edilmek üzere Adapazarı Taşkısığı'ndaki taş ocaklarına götürülmüştü. 9 Temmuz'da meydana gelen patlamada Astsubay Kıdemli Başçavus Halil Tuna Akgöz, Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar ve Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga şehit olmuş,  patlayıcıları taşıyan kamyon sürücüsü Fatih Üretmen ise ağır yaralanmıştı. 
 
SORUŞTURMA İZNİ ÇIKTI
 
Olayla ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken 28 Temmuz'da  Sakarya Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görevinden alınarak merkeze çekilmişti. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı Albay Cengiz Yiğit hakkında soruşturma izni verdi. Soruşturma kapsamında başka hangi kamu görevlilerinin soruşturulduğu öğrenilemedi. 
UB Group
3 şehit asker için o komutana soruşturma
Akgün Restoran Çorba
3 şehit asker için o komutana soruşturma

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
eleman 3 yıl önce2021-10-20 13:38:30

olaydan 1 seneden fazla geçmiş yeni soruşturma izni çıkıyor. tabi bu sadece alay komutanı ile sınırlı olmamalı. içişleri bakanı ve müsteşarı da dahil olmak üzere tüm herkese soruşturma açılmalı. cumhurbaşkanlığı olaya el koymalı. ölüm bu kadar kolay olmamalı. bu insanlar kolay yetişmiyor. cephede vermediğiniz şehidi kazalarda veriyoruz, ihmalkâr davranarak veriyoruz.

4
-0
vatan sevdalısı 3 yıl önce2021-10-20 13:33:03

İsabet olmuş

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden