YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

25 bin aileye gıda kolisi dağıtılacak

05-04-2020 16:40:47 - SAKARYA
25 bin aileye gıda kolisi dağıtılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesince ihtiyaç sahibi 25 bin aileye gıda kolisi dağıtılacak.

Hardal Burger Akyazı
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Başkan Ekrem Yüce, Sakarya Valiliği başkanlığında, tüm kurumların iş birliği halinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak gıda yardım kolilerini kontrol etmek üzere Kızılay Genel Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüce, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında birçok çalışma gerçekleştirdiklerini, gıda yardım kolileriyle 25 bin ihtiyaç sahibi aileye destek sağlayacaklarını bildirdi.
 
Gıda kolilerine şeker ve çay desteği de sağlayacaklarını belirten Yüce, şunları kaydetti:"Mersin ve Erzurum depolarından çay getirildi. Adapazarı Şeker Fabrikası'ndan da 1 tır şeker hibe edildi. Bizlere şeker desteği sağlayan Fabrika Genel Müdürü Hasan Çapraz ve yönetim kuruluna vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman şaşmayarak tek vücut hareket etmemiz gerçekten çok önemli. Hiçbir virüs, alacağımız tedbirlerin önüne geçemeyecek. İnşallah yakın zamanda bu virüsü yeneceğiz."
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Zeynep yavuz 4 yıl önce2020-04-05 20:14:23

Hep yalan verene kadar bin dereden su getirtiyolar kendi adamlarına dagıtıyolar

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)