Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Yanlış duymadınız : Tam Çorba 20 TL

06-06-2023 10:59:09 - İLANLAR
Yanlış duymadınız : Tam Çorba 20 TL

Akyazı'da kaliteli yemek çeşitlerini uygun fiyata bulabileceğiniz Akgün Restoran, tüm zamlara inat yemekleri indirimli fiyatlarla Akyazılılara sunuyor

Sulu yemek çeşitlerinden, tavuk çeşitlerine, sebze yemeklerinden et ve köfte çeşitlerine, tatlıdan içecek ve salata çeşitlerine kadar aradığınız tüm lezzeti sizlerle buluşturuyor.
 
TAM EZOGELİN VE MERCİMEK ÇORBA - 20 TL, 
TAM KELLE VE ET PAÇA - 25 TL
 
Doğal ve özenle seçilmiş malzemelerle yapılan yemek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra usta eller tarafından hazırlanan yemek çeşitleri ile tabldot tarzı yemek servisi sunan Akgün Restoran, uygun fiyatlarıyla Akyazı Halkının tek adresi.
 
Halkın restoranı Akgün Restoran, inanılması güç fiyatlarla, benzersiz lezzetleri, iç mekan dekorasyonu, güler yüzlü personeli, kişiye özel hizmeti ve en uygun fiyatlarıyla sizleri bekliyor.
 
MUTFAĞIMIZ HERKESE AÇIKTIR
 
Akgün Restoran sahibi Ahmet Akgün; " Mutfağımız ve depomuz tüm halkımıza açıktır. Yüzde yüz helal kesim ile yüz de yüz hijyen ile Akyazı halkına ve dışarıdan gelen misafirlerimize hizmet vermekteyiz. Yemeklerde kullandığımız etleri kendi besihanemizde helal kesim yoluyla sağlıyoruz. Yemeklerde kullandığımız yağlar başta olmak üzere tüm malzemeler kaliteli ve tazedir. Mutfağımızın ve depomuzun herkese açık olduğunu gönül rahatlığıyla bildiriyorum" dedi. 
 
 
İddia ediyoruz Akyazı'da bu fiyatlara yemek yok!
 
0 541 100 50 50
Ömercikler Mah. Batakköy Cad. No:12/B Akyazı/SAKARYA
.
Yanlış duymadınız : Tam Çorba 20 TL

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden